Sökresultat för: ”

akta graco cosmic säljes

Tidigare utannonserade

Akta graco Cosmic XTP ålder: för barn (0-25 kg) säker och bekväm bilbarnstol som du kan ha både bakåtvänd och framåtvänd. Den är godkänd att ha som framåtvänd från det att barnet väger 15 kg. Du kan justera lutning om barnet skulle somna utan att stolen ändrar läge. Stolen har en indikator för att visa den rätta lutningen för stolen när man monterar den. Klädseln är avtagbar och kan tvättas i 40 grader.
Hej! Vi har 3st Bilbarnstolar vi tänkte sälja. Nr 1. Akta Graco med bas, passar barn 0-13 kg. Kan även användas utan bas om man vill, 600kr. Nr 2. Akta Graco Duoflex. Passar barn upp till 25kg. Går att ha framåt eller bakåtvänd, 900kr. Nr 3. Akta Graco Cosmic. Passar barn upp till 25kg. Går att ha framåt eller bakåtvänd, 900kr Solarna är från -06 och har endast brukats av ett barn.
Hej, jag säljer en fin bilbarnstol av märket Akta GracoCosmic. Monteras bakåtvänd i fram- eller baksäte med två- eller trepunktsbälte och underförankringsband Godkänd upp till 25 kg bakåtvänt i fram- och baksäte Godkänd för framåtvänd användning med trepunktsbälte 15 -25 kg. Stolen monteras då endast med bilens trepunktsbälte och bilstolens fempunktsbälte plockas bort. Vi bor i Skara men jag jobbar i Lidköping, så jag kan naturligvis ta med mig bilbarnstolen dit. Pris: 600 kr.
akta graco cosmic bilstol, kan användas bakåt och framåtvänd. Ratten framtill gör att man kan ställa in ett viloläge när barnet sover i stolen (vilket inte finns på den billigare vanliga varianten.) Fint skick 1st grå 1st blå nypris ca 3300 NU 1000kr kan ev ingå ett solskydd till en av dem först till kvarn. Nytvättade och redo för nästa barn. självklart är de behandlade med varsamhet och INTE varit med i krock!!!
• Inköpt 2008 • Använd av ett barn • Givetvis inte krockad • Färg: Grå/svart/ljus lime. Bilbarnstolen med integrerat stödben. Från ca 5 månader- ca 5/6 år. (9-25 kg) Stoppad med Comfort foam som formar sig efter barnet. Med lutningsindikator för säker montering. Monteras bakåtvänd i fram- eller baksäte med två- eller trepunktsbälte och underförankringsband. Upp till 25 kilo bakåtvänd i fram- och baksäte. godkänd för framåtvänd användning med trepunktsbälte 15-25 kg.