Sökresultat för: ”

akta graco cosmic 2005 säljes

Tidigare utannonserade

Akta Graco cosmic xtp Köpte ett "paket" med barn saker och då ingick denna barnbarnstol. Vi har redan en därför säljer vi denna. Specifikationer: -Viktklass: 15 -25 kilo -Färg: Svart och grå -Tvättinstruktion: Maskintvättbar klädsel i 30 grader - Övrigt: Tillverkningsår 2005 En fin bilbarnstol för barn med vikt 15 kg upptill 25 kg för användning med trepunktsbälte. Kan användas både som framåtvänd och bakåtvänd. Integrerat stödben för montering och har lutningsindikator för säker montering. Fint skick, använt till ett barn. OBS, lånat bild från internet men det är samma stol. Ser an aningen mörkare ut i färgen i verklighet.
Bilstolar med justerbart viloläge. Kan användas från ca 6 månaders ålder och upp till 4-5 år. Stolarna kan användas framåtvänd eller bakåtvänd i bilen. Ingen av stolarna har varit med i någon krock. På sidan av stolarna finns en indikator som visar att man satt dem rätt i bilen så barnet sitter säkert. Den svarta stolen med rött är inköpt 2005. Pris 500 kronor. Den svarta stolen med beige är inköpt 2008. Pris 1000 kronor. Billigare vid snabb affär.
1. Akta Graco babyskydd Inkl sufflett och basenhet för enkel i- och urkoppling i bilen, för barn 0-13 kg, tillverkad 2005, mycket fräsch, bruksanvisning finns 300 kr 2. Akta Cosmic bilbarnstol Inkl solskydd, för både fram- och bakåtvänd montering, för barn 0-25 kg (framåtvänd 15-25 kg), justerbart lutningsläge, tillverkad 2001, bruksanvisning saknas, lite sprucken i söm, remmar medföljer 100 kr Stolarna finns i Trångsund.
Bilbarnstolen är godkänd bakåtvänd i framsätet och baksätet. Stolen går även att vända och använda som en framåtvänd bältesstol upp till 18kg. Stolen har en lutningsindikator för säkrare montering samt 5 punktsbälte . I framkant av stolen finns en ratt som man höjar eller sänker barnets sits med för bättre komfort. Stolen har sidokollisionsskydd samt ett kraftigt huvudskydd som även fungerar bra som sovstöd. Klädseln är grå färgad och avtagbar och går att tvätta i maskin 30 grader. Inköpt 2005, något solblekt. Självklart är den aldrig krockad!!!
Akta Graco Cosmic Comfort (Till vänster i bild) Ca 5 mån till 5/6 år Tillverkad 2008 Pris 800 kr Akta Graco Cosmic XTP (Till höger i bild) Ca 5 mån till 7 år Tillverkad 2005 Pris 600 kr Båda är givetvis okrockade. PAKETPRIS 1200 kr för båda! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.