Sökresultat för: ”

akta graco bilbarnstol basenhet installation säljes

Tidigare utannonserade

Babyskydd Akta Graco bilbarnstol för 0-12 månader (upp till 13kg). Bruksanvisning medföljer givetvis och stolen är i bra skick. Grå färg. Våran Sara använde denna stol och var mkt nöjd med den :) Ingen risk för felaktig montering tack vare den separata basen som sitter säkert i bilen. Tydlig bilbältesdragning säkerställer riktig installation. Basenheten och solskydd ingår. Babyskyddet går även att använda utan bas. Bilden visar monterad i bil, då den sitter i basenheten. Mkt enkel att ta av och sätta dit igen. Butikspris: 1995 kr Mitt pris: 600 kr Ring Artur (vidarekopplad till mobil) 040-251311
Akta Graco Babyskydd inklusive bas med side impact system. Smidigt klicksystem gör att stolen lätt kan flyttas från basenheten som fästes i bilen. Solskydd, justerbart stödben, lutningsindikator för säker installation. Instruktionsbok medföljer. Allt är välvårdat och kommer från ett djur- och rökfritt hem. Tveka inte att be om mer info och bilder. MVH Fredrik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Akta Graco Logico S inkl. basenhet. 500kr. Ett bra och säkert babyskydd för baby 0-13 kg (ca 12 månader). Den är lätt att använda och har extra starka, förstärkta sidoskydd och hårdskal. Babyskyddet är enkel att bära med sig och när man ska åka sätter man bara i babyskyddet i basenheten som monteras i bilen. Basenheten med ett ställbart ben omöjliggör felaktig installation. Väldigt snabbt och smidigt. Allt är nytvättat och rengjort och i stort sett i nyskick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säker, ergonomisk och praktisk bilbarnstol med ratt/reglage för att ställa in optimal lutning. Basenheten monteras fast med stödbenet och bilbältet. Babyskyddet klickas sedan i och kan enkelt klickas loss när man vill bära med sig barnet. Fempunktssele Lutningsindikator 3 bältespositioner Sufflett Lätt att bära Tydlig bilbältesdragning som säkerställer korrekt installation Avtagbar och maskintvättbar klädsel (i 30 grader). Finns på Storgatan i Strängnäs. Montering ingår om så önskas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Akta graco tri logic. Inklusive två baser vilket är perfekt när man har två bilar. Passar från nyfödd till ca 12 månader (0-13 kg). Basen monteras enkelt med bilens bälte och stödben. Babyskyddet klickas sedan enkelt i basenheten. Inlägg för spädbarn finns. Sufflett för att skydda mot sol. Lätt att bära. Tydlig bilbältesdragning som säkerställer korrekt installation. Avtagbar och maskintvättbar klädsel i 30 grader. Instruktionsbok medföljer. Babyskyddet är inköpt 2012 och är i väldigt fint begagnat skick. Pris: 1000:- Vid snabb affär finns en viss prutmån!