Sökresultat för: ”

akta graco babyskydd säljes

Tidigare utannonserade

Babyskydd Logico S från Akta Graco säljes med tillhörande basenhet. Mycket enkel att använda och sätta i och ur bilen. Inköpt januari 2010 och använt i ca 9 månader. Kan användas från 0-13 kg, ej med i krock. Passar med adaptern (ej med på bild) till bl.a. Teutonias vagn Prestige (passar även till babyskyddet från Teutonia). Pris babyskydd: 750 kr Pris adapter: 250 kr Pris vid köpa av båda: 900 kr Kvitto finns på både babyskydd och adapter.
Vi säljer ett Akta Graco Logico S babyskydd inklusive bas i fint skick. (Nypris ca 1700:-) Vi köpte det av bekanta men har själva aldrig använt det pga avsaknad av bil. Dock är det givetvis helt och aldrig varit med om någon krock! Det är cirka 2 år gammalt men insidan är nytvättad och mycket fräsch. Passa på att få ett kvalitativt babyskydd till ett billig pris! Pris kan eventuellt diskuteras vid snabb och smidig affär!
Hej! Vi säljer en Akta Graco baby skydd med en "klick i bas" till. Den har en mjuk insatts och skydd för huvudet för det lilla barnet, som man sedan kan ta bort när bebisen växer. Den har också ett praktiskt solskydd. Basen är väldigt lätt att sätta i och sitter sedan kvar i bilen,medans man lätt klickar i eller tar ur baby skyddet. Stolen är väldigt fin och pedantiskt skött! Och har självklart aldrig varit med om någon krock el. liknande. Stolen och basen passar i alla bilar. Pris 400kr
Babyskydd (bilbarnstol) med separat basenhet. Akta Graco, AutoBaby II med trepunktsbälte. Avsedd för barn 0 - 12 månader (eller upp till 13 kg) Babyskyddet kan användas med eller utan basenheten. Stolen säljs med en bas som man monterar enkelt med bilens bälte och ett stödben. Sen när basen sitter på plats så är det mycket enkelt att klicka i och ur babyskyddet. Vill man inte använda basenheten fästs babyskyddet med bilbälte utan problem. Babyskyddet har en fungerande suflett. Bra skick - utan skador.
Akta Graco Tri-Logic babyskydd med bas. 0-13 kg. Inklusive del som är för små spädbarn som enkelt plockas bort när barnet blir lite större. Basen som medföljer fästs i bilen så att stolen är lätt ta med ut ur bilen och sedan bara att klicka fast igen. Bältet är lätt att reglera allteftersom barnet växer. Köpt 2008, i fint skick. Självklart okrockat. Första kontakt via mail.