Sökresultat för: ”

akta bilbarnstol modell äldre säljes

Tidigare utannonserade

Säljer nu dotterns första bilbarnstol. Det är en helt svart Akta Graco Tri-Logic, den har även det löstagbara bebisinlägget som gör att de nyfödda får ett extra stöd. Basenheten är mycket lätt att installera och gör att att det är mycket smidigt att sätta i och ta ur babyskyddet ur bilen. Babyskyddet har givetvis inte varit med om någon krock, den är nytvättad och kommer från ett rökfri hem. Vi har haft två stycken babyskydd innan till de äldre syskonen, men detta är den bästa vi har haft!!
Har två st bilbarnstolar. Den ena är en Akta äldre modell. Med bygel så man kan bära med sig. Hel och fin. Ej krockad. 0-13kilo 300.- B.v.s.a Den andra är en stol från mekonomen, Sonen har trivts bra i stolen men nu växt ur den. Avtagbart tyg som är nytvättat. (Ej använt sköljmedel) 0-18 kilo. 500.- B.v.s.a (SÅLD) Stolarna finns lite utanför Bäckefors. Nås lättast via mail eller sms. Men går även att ringa. Mvh Hanna
Bilbarnstol inköpt på babyland använd i tre års tid av samma barn.Stolen är sparsam använt , från 0 upp till 4 år , bruksanvisning medföljer. Duo logic kan justeras och ställas om allteftersom ditt barn växer , så att barnet kan åka bakåtvänt i bilen så länge som möjligt . Fempunktsbälte håller barnen säkert och justeras med en handgrepp i stolens bas finns ett stödben som stabiliserar mot golvet. Stolen kan monteras på nya bilar med ISOFIX fäste ( standard i alla personbilar från 2006) som på äldre bilar med vanliga två eller tre punktsbälten. Underförankringsband behövs inte.
En eller två bilbarnstolar i bra skick säljes för 600 kronor styck eller 1100 kronor för båda. Märke AKTA GRACO, Aero Logic. Den här barnstolen är i lättviktsutförande och har sidokrockskydd och är utformad för äldre barn. Tack vare huvudstödet som kan ställas i flera steg i höjdled anpassar sig barnstolen till barnets storlek. Fordonets 3-punktsbälte förs perfekt över barnets bäcken och axlar. Barnet kan lätt själv ta sig in och ur stolen. Sitsen är ventilerande.
Nu säljer vi vår Akta Graco Babyskydd. Kan fästas i bilen som den är eller med ställning. Klicka i och klicka ur funktion. Garanterat INTE KROCKAD. Väl använd och modell äldre men mycket bra skick. Vår yngsta har nu växt ur den och det är dags att den får skydda något annat litet barn. Vi har varit super nöjda med den. Endast avhämtning. Bör ses av köparen.