Sökresultat för: ”

akrylnaglar permanent nagellack säljes

Tidigare utannonserade

Jag är utbildad nagelterapeut och arbetar med akryl i märket youngnails. priser: Nytt set naturella: 399:- Nytt set franska: 550:- Nytt set glitter: 550:- Permanent nagellack 390:- De håller fyra veckor! Manikyr: 249:- tel för boka tid: 0720028585 värmt välkomna! Ni kan se mera bilder på min facebook: facebook/ heidis nails göteborg sweden
Mitt namn är Sandra, jag är utbildad nagelterapeut, taget diplom på Nailteam 2009, bästa nagelskolan i Göteborg. Jag arbetar med naglar hemma och endast på deltid dvs att just nu tar jag bara emot på måndagar. Har minst 4 tider varje måndag, det är först till kvarn som gäller :) Har börjat köpa in gelélacker för dig som inte vill bygga naglar. Det är som ett permanent nagellack och ska hålla i 3 veckor, men jag skulle rekommendera att göra om det varannan vecka då naglarna oftast växer fort och det blir då en inte så vacker utväxt, men det är självklart olika vad man har för naglar och hur mycket man bryr sig om utväxten. Jag kan även fixa gelélack på tånaglarna, kanonfint till sommaren. Det kostar 200:- för lackningen, tår eller fingrar, 350:- om du vill göra både och. När det gäller akrylnaglar tar det ca 1 1/2 timma för ett nytt sett om det är något enkelt som vanlig fransk eller med glitter, vill du ha någon form av design naglar så tar det lite längre tid och kostar då 500:-. Återbesök tar ca 2 timmar då jag måste fila bort allt innan jag kan sätta nytt sett. Jag tar samma pris för nytt och återbesök dvs 400:-, litet återbesök tar jag 200:- för. Har lagt upp lite bilder men har många fler, är det något särskilt du undrar över eller vill se nån bild på ett par naglar som just du är intresserad av så fråga bara så kan jag mejla dig en bild. Många är intresserade av att komma just till mig för att jag gör en sådan speciell smile(en djupare) som du kan se på bilderna och även för att jag gör smala naglar och inte några spadar. Ring gärna om du undrar över något. Vänliga hälsningar, Sandra :)
Hej! Mitt namn är Senada och jag är en diplomerad nagelterapeut i systemet akryl och permanentnagellack(gelenagellack). Jag har 3 års erfarenhet och är väldigt noggrann i mitt arbete. Jag arbetar endast med kvalitets produkter från märket Young Nails som är ett av de bästa märkena i världen. Just nu har jag 20% "Prova På" rabatt hos mig på valfri behandling! Perfekt för studenten, balen och andra festligheter. Prisexempel: Nytt set naturliga 500:- Nytt set franska 550:- Nytt set glitter fr. 650:- Permanent nagellack fr. 400:- Gå in på www.Lnbs.se för att läsa mer om mina priser, behandlingar och vad jag har att erbjuda. Man kan även boka tid direkt via hemsidan! Välkommen till mig, Jag tar hand om dina naglar! MVH Senada Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.