Sökresultat för: ”

akrylnaglar jönköping säljes

Tidigare utannonserade

Nu har du chansen att testa - på dig själv eller en vän! Jag säljer allt man behöver för en lyckad behandling. Akryl pulver Vätska Glitter i rosa, guld, blått och silver man kan blanda pulvret med. Penslar Penselrengöring Kopp att ha vätska i Tippar i olika storlekar i massor Tippsax Massa olika nagelfilar Lim Det är använt endast en gång då jag kände att det inte riktigt var min grej så alla produkter är i stort sätt fulla! Nypris för detta var ca 800 kronor men säljer det nu för 500 kr. Har du några frågor är det bara höra av dig, bilder skickar jag mer än gärna!
Jag är utbildad Franstylist och Nagelteknolog har jobbat med fransar och naglar i ca2år som för tillfällig jobbar hemifrån och darför kan erbjuda bra priser på fransförlängning. Metod på fransar är singels tar ca 2tim Vi gör en konsultation där vi ser på dina fransar och vilken storlek och tjoclek det kan bära upp samtidigt som vi anpassar det efter ditt ögas form. Man kan göra en diskret förlängning eller få en mer glamorös look finns i tunna/tjocka. Pris:550kr första gång Återbesök 400 vart tredje vecka Återbesök 450 vart fjärde vecka Akrylnaglar Franskförlängning 300kr Återbesök. 280kr Glitter/ dekoration 320kr Återbesök. 300kr Hemsida:crazynailsandbeauty.dinstudio.se Ni når mig bäst på 070-4509677 sms.a gärna. Adress:Öxnehaga(huskvarna) "Varmt Välkomna"
Välkommen till CND Academy&Shop i Jönköping! Vill du testa något nytt? Intresserad av skönhetsbranschen? Vi erbjuder allt inom naglar! För att så många som möjligt ska kunna ta del av våra utbildningar har vi valt att lägga kurserna på kvällar och helger. CND BRISA GEL BASKURS (start 21/9) Denna baskurs är för nybörjare och kräver ingen förkunskap. Du lär dig allt från grunden så som manikyr, anatomi, tippar, filning, allt som behövs för att kunna göra snygga tunna gelnaglar! Självklart ingår även ett startkit! CND AKRYL BASKURS (start 21/9) Denna baskurs kräver inga förkunskaper och är därför en bra början för nybörjare. Anatomi, manikyr, filtekning m.m. ingår även i denna utbildning för att du ska kunna göra snygga akrylnaglar! Startkit ingår. För dig som redan jobbar med naglar och är sugen på att testa det nya superpopulära CND Shellac, erbjuder vi CND Shellac baskurs. Denna kurs är på ca 4h och är gratis vid köp av startkit. Datum för CND Shellac: 23/7, 13/11 och 10/12. Kommer fler datum! Är du sugen på att ta dina Shellackunskaper till nästa nivå? Delta på vår MASTER PAINER KURS! Du lär inte ångra dig! Nya spännande tekniker och designer för dig som vill erbjuda dina kunder häftiga naglar. Datum för MASTER: 16/11 För mer information kom gärna in och hämta en kurskatalog! Smedjegatan 38, Jönköping Mobil: 0761874077 Trevlig Sommar Hälsar CND