Sökresultat för: ”

akita säljes

Akita
F

Tidigare utannonserade

Hej! Nu med enormt stor sorg i hjärtat har beslutet fattats att vår älskade Fynn får det bättre i en annan familj. Då tiden inte räcker till längre på grund av jobb, blir det tyvärr långa dagar han får tillbringa själv, Fynn är en renrasig Akita, papper finns, han är drygt en otroligt glad positiv och lydig kille. Rumsren, lugn samtidigt som om man bjuder upp till lek är han på det direkt. Älskar barn och andra djur, går lika bra lös som kopplad. Endast seriösa svar tack, detta är ingen kamphund eller kampras. Är ni seriöst intresserade vänligen ring eller maila.
Vi kan inte har micket tid med han so derefore vi måste salje. Om jag går inte till jobbet som jag saljer inte.Han är två-årig,jatte fint och lycklig.Han bor med us i huset och vi har plats for honom utte.Vi lärde - Lyssna, sitta, ligga, gå till din plats och mer.Han lissna ackso i bilen och göra bra aven i tre timmar resa.Eller ni bor pa landet ni kan ringa och komma ser hunden.alla papper i EU databasen.Och vaccinerad. Vi kan Sälja hungard ackso.(bara tillsamans)
Födda 17/2. Mamman är LhasaApso pappan är LhasaApso/TibetanskSpaniel/CavaliereKingCharlesSpaniel. Dessa små valpar blir troligtvis långhåriga och ca.30-40cm o 5-8kg. Fungerar lika bra i lägenhet som hus. Bild vänster till höger:Akita,Azlan(såld) Aramis,Artemis,Aze. Du bestämmer namn när du tingat och betalat handpeng på 1000kr. Valparna är vaccinerade och chippade redo för nya hem. Med sig får ni mat skötselråd och alla papper i en pärm. Vid ånger återbetalas inga pengar.