Sökresultat för: ”

akademisk sadel elisabeth amazonas säljes

Tidigare utannonserade

säljer min Amazonas Elisabeth sadel. mörkbrun,flexibom, K4 S2, den är i bra skick. Den är använd men vårdad väl, inga djupa rispor el liknande i lädret. kontakta mig för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Amazonas Elisabeth K2 S1 säljes. Inklusive stigbyglar, sadelgjord, fårskinnsöverdrag. Denna sadel är underbar att rida i, du får en närmare kontakt med din häst. Passar tyvärr inte min nya häst. Ev byte till sele och vagn storlek full ( Nordsvensk). Vagn typ Viktoria eller liknande. Ring 070 558 09 26 gällande vagn
Sadeln är i jättefint skick en K4 S3 med läderbom sitsen 35 cm .Även byten kan vara intressant behöver bli av med den nu då jag behöver köpa ny till min häst ! Ge mig ett vettigt bud .Helst telefon kontakt fler bilder finns vid intresse .
Sadel i Nyskick endast sutten i ett par ggr .Passa på nästan halva priset perfekt Julklapp .Sadeln har läderbom och är en K 4 S3 pris 11000 vid snabb affär Ring för mer info ! Lättast nå mig eftermiddagar jobbar natt ! Kollar inte mailen så ofta så ring helst! Köparen står för ev frakt, tillbehör finns att köpa till om så önskas !
Säljer min svarta Amazonas Elisabeth S2 K3 då min nuvarande häst har för brant rygg. Sadeln passar en häst som har en rundare rygg. Den är 6 år och är välvårdad. Normalt slitage och jag är enda ägaren. Jag kommer gärna ut och hjälper dig att prova ut sadeln om det inte är alltför långt att åka. NU SÄNKT PRIS OCH FRI FRAKT tidigare 13000:-