Sökresultat för: ”

akademisk ridkonst halland säljes

Tidigare utannonserade

Under september-november kan du prova på en ridlektion i harmonisk ridning utifrån den akademiska ridkonstens principer för 250;. på någon av gårdens hästar. Vill du prova på med egen häst kostar det 200;. Fokus ligger på en mjuk och följsam hand, en god och balanserad sits samt kroppsspråk för optimal och harmonisk kommunikation med hästen. För fortsatt ridning/lektioner kan du köpa 5 eller tio lektioner med rabatt. Besök gärna våra hemsidor, sök på gård/företagsnamnet och se länkar till ridakademin.
Snart släpper kylan och du är välkommen att boka ridlektion på din egen häst eller på en av gården hästar. Jag har också möjlighet att komma hem till dig. Vi rider i paddock, ridhus eller i skogen beroende på väder och vind. Hos oss utgår vi från den akademiska ridkonstens filosofi men vi tycker också att Parelli-horsemanships-konceptet är en bra kombination. Läs gärna mer på vår hemsida www.hallandsridakademi.se om priser och övrig information. VÄLKOMMEN!
Mariana Melin, http://marianamelin.se, utbildar i Akademisk Ridkonst, sitsträning, Straightness Training, trick och kommunikation. Hon kommer till oss 23-24 Juli och håller kurs för alla ekipage, oavsett disciplin eller kunskapsnivå. Vi kommer att hålla till på Borängs Gård utanför Sibbarp, mitt emellan Varberg, Falkenberg och Ullared. Kursen kommer att hållas i form av två endagskurser med max 6 ekipage per dag som rider 2 lektioner var. Är du intresserad av att ta fler lektioner uppdelat på båda dagarna kan detta diskuteras. Det finns två platser kvar för deltagare med häst. Kursen hålls till självkostnadspris. Deltagare med häst 1300:- Fotfolk en dag 250:- Fotfolk två dagar 400:- Fika och lunch per dag 80:- Box/hage finns att hyra på Borängs Gård. Kontakta mig för ytterligare information och anmälan. Välkommen!
Måste nu sälja min lille prins och jag hoppas att jag hittar någon som vill fortsätta utbilda honnom innom trick träning och kanske utbilda honnom innom den akademiska ridkonsten! han kommer förståss att passa lika väl innom dressyr som hopp (han älskar att hoppa). Pegasus är e.Alcatrus ( lusitano) u.Camera (hbl/tinker) så han är den perfeckta barock hästen, han kommer att landa runt 155-160 cm i mkh. Pegasus kan självklart ledas fint i grimma och grimskaft och står fint i transporten och är lättlastad, han är lätt att värka och kan självklart stå uppbunden och lämnas själv i både hage och stall. Förutom detta så kan han även buga, kompliment,stegra och ligga på komando, han tycker att det är kul att lära sej nya grejjer och är mycket lättlärd. Video klipp på pappa kan fås om så önskas. Pegasus står i väröbacka strax åvanför varberg. för mer info ring 0706146727 MVH Rebecca
Sto född 2004, mbr, ca 152-155 cm mkh. Inriden som 4 åring i AR, grundriden i alla gångarter. Skolorna, öppna, sluta, förvänd sluta, piruett, samling, diagonalsluta (allt i skritt), skolorna öppna och sluta i trav. Galoppen påbörjad. Skogsriden. Riden på vägar med sällskap. Oerhört pratsam, trevlig och rolig som en cirkushäst. Kan longeras lös i paddock. För dig som vill utvecklas vidare inom den akademiska ridkonsten. Denna häst kan ta dig hur långt som helst. Då jag själv inte har så höga ambitioner pga ålder och hälsa provar jag att se om det finns någon som vill lotsa denna vackra roliga dam vidare. Hemmet är mycket viktigt och priset kan diskuteras. Film kan ordnas för den seriöst intresserade.