Sökresultat för: ”

akademibokhandeln presentkort säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Jag har ett presentkortAkademibokhandeln köpt 21/12 -11. Giltigt fram till 21/12 2013. Eftersom jag fick det för att köpa studielitteratur och jag köper min litteratur på bokhandeln på Chalmers har jag tyvärr ingen användning av presentkortet. Presentkortet är på 1000 kronor och säljs för 700 kronor. Presentkortet finns vid Guldheden. Hälsningar PSR PS. Finns annonsen kvar, finns presentkortet kvar :) DS.
  Två presentkort på á 100 kr/st hos Akademibokhandeln, Hötorget, Stockholm, vill jag byta mot kontanter eftersom jag aldrig handlar där.  
har ett presentkortakademibokhandeln värde 800kr, gäller i hela sverige o i två år. säljes pga felköp.
PresentkortAkademibokhandeln till ett värde av 500 kr. Enklast att kontakta via sms eller mail.
EVENTPERSONAL SÖKES! 2 st eventpersonal sökes till en social kväll på en studentförening. Vi anordnar ett event med föredrag och middag för våra studerande medlemmar på kvällen den 29/11 på ett universitet i centrala Stockholm. Då behöver vi två personer som kan hjälpa till med det praktiska runtomkring. Behöver hjälp med bl.a. detta: 1) Ta emot leveranser från matvaruaffär och catering, samt uppställning av mat och bestick 2) Möblering av en större sal (bord och stolar ska flyttas från intilliggande sal), bord ska dekoreras med dukar och ljus 3) Se till att det ser snyggt ut kring bordet där maten står 4) Sopa undan och plocka bort skräp Arbetstiderna är kl 16:00 - senast 22:00 (max 6 timmar) på kvällen den 29/11. Arvode utbetalas i form av 500 kr i presentkort från Akademibokhandeln. Du får även ta del av den fina buffémiddagen och får möjlighet att träffa massor av trevliga studenter! Obs! Svara endast på annonsen om du är helt säker på att du kan jobba på kvällen den 29/11. Sena avhopp uppskattas aldrig och leder till onödigt mycket problem. Skriv en rad om dig själv och varför du skulle passa till uppdraget. Hoppas vi ses! Yrkeskategori: Event-jobb Län: Stockholms Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.