Sökresultat för: ”

airsoft vapen säljes

Airsoft

Stockholm

Tidigare utannonserade

säljer ett classic army airsoft gevär. fin och robust i så gott som nyskick! skickar med 1st 3300mAh batteri, 7st magasin varav 1 är high cap= man kan ladda det med ett par hundra kulor. 1st vapen rem, 1st vertical grip, 1st magasin clip till att
Ghillie Suite Väl tilltagen ghillie suite som lämpar sig väl för jakt såväl som för airsoft, militär verksamhet samt paintball. 4 delar som innefattar byxa, jacka, huva med nät för ögonen samt maskering till vapnet. Denna variant i woodland utförande. Finns även i vinter camo. Brand impregnerad. Förvaras i medföljande väska! 579kr Maskeringsnät Begagnat maskeringsnät, men som är som nytt i skicket! 3X3 meter. Färgskala som passar bland- och barrskog. 199kr Camofärg Färg på tub som går lätt att tvätta av med tvål och vatten. Innehåller tre tuber med grön, svart och brun färg. 79kr Varorna finner du i butiken: Malmö Airsoft Volframg.3 2vån Malmö Öppet: Mån & Ons 15.30-18.00 Endast kontant betalning i butik. Det går även att beställa via hemsidan: www.malmoairsoft.se 49kr i frakt oavsett beställningens storlek!
Hej säljer min VFC - FN SCAR Heavy Gen. III ( Flat Dark Earth Köpt på miltack hb i eskilstuna för 4590. Köpte den 2010 vill sadla om till sniper. Vapen och alla tillbehör nypris 7597:- allt är som nytt ,har kvitto kvar på allt så garantier finns.
Jag säljer min FAMAS eftersom jag inte har intresset kvar för airsoft. Den funkar bra och har stått ett tag i min garderob i förhoppning om att suget skulle komma tillbaka. Jag finns på Södermalm i Stockholm och genomför helst köpet öga mot öga men kan ta mig runt inom storstockholm för överlämning. Det som ingår är två batterier, ett på 1500 mAh och ett på 2000 mAh. Sju stycken standard magasin. Jag köpte allt för 4000 när det var nytt och jag har tagit hand om bössan under min tid som ägare. Ha i åtanke att åldersgränsen för att köpa och inneha airsoft vapen är 18 år och jag kommer inte sälja till minderåriga. Har ni föräldrars tillstånd behöver dom finnas på plats vid köpet med giltig legitimation eftersom det är till dem jag säljer i så fall.
M5(E34) Fälgar 17tum Fram 8" Bak 9" 225/45/17 runt om med bra mönster Kan eventuelt bytas mot MIM- Juventus fälgar med bred kant 15" Eller AirSoft vapen ( dock inget billigt skräp!) Priset kan diskuteras på plats vid seriöst intresse!