Sökresultat för: ”

airsoft till salu karlskoga säljes

Tidigare utannonserade

Bekväm insatsväst som stängs framtill med blixtlås. Kardborrefästningen av modulpaneler gör att man kan skräddarsy förvaringen för just din utrustning. Det två medföljande huvudmodulerna passar perfekt för MP5-magsin samt ett handeldvapen med magasin. Utöver dessa, rymmer västen flera förvaringsutrymmen för tex batteri, lampa och comradio. Västen finns i en storlek. Sex justerbara spännen gör att västen passar från Small till Large. Titta gärna in i webshopen för fler bra produkter
Devil Blaster kulor 3000st i praktisk flaska 0,20grams bb Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 8-16 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
En utmärkt båge för den som önskar Compoundbågens fördelar och recurvebågens flexibilitet. Arctic Black Fox är en smart konstruerad twincambåge som man enkelt kan justera draglängd och dragvikt utan behov av bågpresstillbehör. Med en insexnyckel kan Black Fox ställas från 50Ibs - 65lbs Levereras komplett med nocklägen, trampolinhylla, cableguard och ställbart pinnsikte. Till Arctic Black Fox ska man endast använda Carbonpilar. Diagrammet i bilden visar hur hjulens inställning påverkar draglängden i de sex olika stegen. Maxstryka fås när lemskruvarna är inskruvade i botten. Minstryka när lemskruvarna skruvas motsols högst 4 varv från bottenläge. (Obs! skruva aldrig mer än 4 varv.) Vikt: 2010g. Totallängd: 841mm. Material Metall/Glasfiber. Pilval: Carbonpilar. Bågstyrka: 50-65 Ibs. Draglängd: 24-29". Typ av båge: Compound Twincam. Finesser: Justerbar draglängd. Riktmedel: Pinnsikte. Titta gärna in i webshopen för fler bra produkter Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 8-16 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
Den här kniven går att använda till ganska mycket, det korta, ganska spensliga bladet fungerar bra vid såväl urbening, styckning som rensning av fisk. P g a den korta klingan blir kniven något av en favorit i köket, den skär snabbt och exakt i vad som helst. F2, F3 och F4 är ett nytt koncept av högkvalitativa knivar avsedda för slakt, styckning och tillvaratagande av fisk. Basen är det välformade, säkra F-skaftet och till det har vi utvecklat tre bladformer som var och ett är anpassade för sitt speciella ändamål. Till skillnad från många andra tillverkare envisas vi med att använda ett riktigt bra eggstål och även om det medför produkter som är fem-tio gånger dyrare menar vi att det är ett riktigt koncept. En billig slaktkniv kännetecknas av dålig skärpevaraktighet samt att den slipas sönder tämligen fort medan en kniv från oss kan användas under decennier. Det ger inte bara en god totalekonomi utan erbjuder också en arbetsglädje och säkerhet i jobbet. Självklart ska den inte bli liggandes efter jakten utan får gärna göra tjänst i köket! Knivarna levereras med eggskydd av zytel. Bäst, enklast och snabbast skärper du dem med ett diamantbryne eller diamantstål, se våra produkter DC3 och D12. PRODUKTFAKTA F2z Bladlängd: (mm) 110 Bladtjocklek: (mm) 2,5 Bladprofil: Konvex Tånge: Bred Stål: Lam.VG10 Hårdhet: 59 HRC Skaftmaterial: Thermorun Slida: Zytel Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 8-16 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.