Sökresultat för: ”

airsoft m4 säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Hej!! Säljer av helt oanvända Condor saker. Allt är i tan. * En "ciras" med drag snöre (Bild) * 2 st vertikala pistol fickor * 2 st horisontella pistolfickor * 3 st single m4 * Admin ficka * Medic ficka * Bälte * Dumpficka * Benplatta * benhölster universal * Ett fodral för penna, anteckningsblock m.m Pris 3000:- för allt! Med slängt är också ett serpa benhölster för 1911(sprucken och tejpad men fungerar klockrent)
Taktisk väst för airsoft/paintball. En perfekt väst för nybörjaren. Har använt den tre gånger så den är i bra skick. Det finns tre fickor för magasin, 6x M4/m16 mag eller 3 st G36 mag. Två större fickor för t ex ammunition, två lite mindre fickor för ficklampa,batteri etc, och en liten ficka för t ex radio. Västen är justerbar vid midjan och axlarna. På baksidan sitter det MOLLE, där du kan fästa t ex en dumpficka för magasin. Nypris: 399:- Pris: 200:-
En el-driven airsoft karbin med div. tillbehör. Knappt använd och fungerar perfekt. Maila för fler bilder Högstbjudande
Säljer min airsoft-bössa till högstbjudande. Den är av märket Mauri och hela betäckningen lyder: Knight´s SR-16 M4 Carbine.Enda som krävs är att du är över arton och står för frakten. Jag hittade den på vinden igår och har inte använt den mer än på ett så kallat "big game" i Borås en sommar -06, köpte den då begagnad. Fungerar bra, batteriet kan behövas bytas men resten är helt och rent.