Sökresultat för: ”

airsoft jämtland säljes

Tidigare utannonserade

Sprayfärg för metall och plastdetaljer. Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 8-16 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
Platt standard kulfång Titta gärna in i webshopen för fler bra produkter Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 8-16 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
Hej jag säljer min stridsväst som har magasin fickor för 9 mag och har ett dolt pistol hölster säljer även kikarsikte 3-9gg även 6 magasin till en M14 70 skott i varje allt med följer skicka ett mail om ni vill veta mer eller slå en pling..
Trevligt kompakt rödpunktsikte som förutom rödpunktens intensitet även kan ställa punktens utseende. Själva punkten kan bli mycket litet och ljusintensitet är ställbart i 7steg. Rödpunktsiktet är givetvis även ställbart i höjd och sidled. Vikt 134g Objektivdiameter 23x34mm Längd 80mm Linsskydd Gummi Parallaxjustering Parallaxfri Belyst Ja 7 steg Riktmedel 4 olika, 3MOA punkt, kors Coating Multicoated Fästen Integrerade (Picatinny) Finesser 4 olika riktmedel Konstruktion Aluminium Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 8-16 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.
Vridbar filékniv är ett signum för EKA-knivar. Tack vare denna funktion så är det en av de mest användbara knivar du kan tänka dig! Praktiska, säkra och rakbladsvassa passar de lika bra i köket, som på fisketuren eller i segelbåten. Knivbladets utformning är optimerad för all typ av fiske. Buköppnaren med rundad spets underlättar arbetet med att passa och flå. Handtaget fås i greppvänligt kraton-gummi. Knivbladet är tillverkat av Sandvik Stål 12C27 och har en suverän skärpa. Levereras med ett snyggt hölster i presentpack. Vikt 90g Längd ihopfälld 230mm Totallängd 230mm-200mm Greppmaterial Svart gummi Färg Svart Slida Akryl Bladtjocklek 1,8mm Blad Sandvik Stål 12C27 Konstruktion Metall / Kraton Titta gärna in i webshopen för fler bra produkter Om företaget Tacticalstore är en webshop och butik med fokus på outdoor, luftvapen,airsoft och paintball. Fraktfria leveranser med dhl vid beställning över 1000kr På hemsidan kan ni handla med kort eller mot faktura samt så klart postförskott(ej via dhl). Butikens öppettider är 8-16 Måndag till Fredag. Kontakta oss på telefon 0912-30353. Titta Gärna in i webshopen för fler bra produkter.