Sökresultat för: ”

airline gitarr säljes

El gitarr

Söderhamn

Tidigare utannonserade

Airline Solid 60-tal Du hittar fler bilder här : http://no1guitar.se/index.php?id_product=80066&controller=product Vi skickar med bussgods och frakten ingår. Om du förbetalar till vårt konto i SE-banken betalar du inget extra men om du vill att vi skickar den mot efterkrav tillkommer 65.-. No1 Guitarshop är en specialaffär för gitarrintresserade. I vår butik har du mer än 200 nya, begagnade och vintage gitarrer att välja mellan. Vi är även ett musikställe miniformat då vi varje lördag kl. 14.00 har levande musik i butiken. Fritt inträde. Vi ligger vid Avenyen/Götaplatsen i centrala Göteborg alldeles bakom Götaplatsen.
Samson Airline trådlöst gitarrsystem, med UR1 mottagare (Ch. U3), AF1 sändare (passar bäst på gitarrer med jack typ strata), batterieliminator och 4 stycken laddningsbara AAA-batteri till sändaren. Mottagaren är i halvracksformat och passar i vanliga 19"-rack. Har tyvärr inget rackmonteringskit. Obalanserad teleutgång och balanserad XLR-utgång. [img:1gn53o3h]http://www.mveducation.com/assets/products/24352_l.jpg[/img:1gn53o3h]
Jag säljer nu min Airline gitarr tillsammans med tillhörande gitarr case. Gitarren är helt i nyskick, den är köpt förra vintern och har endast används ett par gånger sedan dess. Ring eller maila vid intresse!
Airline Jetson i kanonskick. 60-tal.
1960´s Airline Jetson III Res-O-Glas