Sökresultat för: ”

aimpoint micro h1 på blaserfäste säljes

Tidigare utannonserade

Aimpoint Micro H1 Blaserfäste Weaverfäste 1år, nyskick
Säljer mitt nya Aimpoint H1 2moa med Blaserfäste till förmån för nytt sikte. Detta är helt nytt med alla tillbehören och låda med kvitto. Obs siktet är nytt endast inskjutet bana. Pris: 6000 ps. obs inga byten är intressanta och seriösa ringer ds.
Hejsan! Jag ska sälja min blaser r93 professional i kaliber 308w. Fint skick, Pris: 17 000kr (detta vapen kräver licens) Aimpoint micro h1 med blaserfäste, Pris: 4000kr Blaser original sadelmontage 30mm ringar, Pris: 3000kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljes två mycket kompetenta och högkvalitativa sikten i gott skick. Trijicon Accupoint 2,5-10x56 Ett avancerat och belyst sikte som är lämpligt för vakjakt och drevjakt. Belysningen är justerbar, helt utan batterier och fungerar klockrent via fiberoptik i dagsljus och tritium under mörkare stunder. Siktet är i ett gott skick, levereras i orginalförpackning med alla tillbehör, samt ett extra skydd (scopecoat) av neopren. Säljes utan fäste. Nypris ca 11000 kr, säljes för 5200 kr. Aimpoint Micro H1 inkl blaserfäste (R93, R8, mfl) Ett rödpunktsikte som är lätt och kompakt, perfekt för snabba skott under drevjakt. Siktet har en mycket lång batteritid, justerbar ljusstyrka, fint skick, levereras med orginalförpackning med alla tillbehör och är utrustad med ett snabbfäste för Blaser. Rödpunkten är av storlek 4 moa. Nypris ca 6500 kr, säljes för 4000 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
hej säljer ett nästan nytt aimpoint micro H1 med blaserfäste. köptes nu i sommar använt en gång.