Sökresultat för: ”

aida porslin säljes

Tidigare utannonserade

Säljer min Kitchen Aid i färgen Björnbär. Den är helt oanvänd, endast upppackad. Originalkartong finns kvar. Säljes pga att returrätten han gå ut innan jag kom på att jag inte ville ha den. Nypris: 4990:- Finns att hämtas i Sundsvall, ska den skickas får vi diskutera frakt och priser. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kitchen Aid, Vit Komplett med många delar, bland annat extra skål i mindre storlek, grönsaksskärare, degkrok. Använd ( endast maskinen med ena skålen allt annat är i nyskick / oanvänt ) Fungerar perfekt - Inhandlad i England då jag bodde där för två år sedan men fungerar lika bra här då jag har en adapter till den :-) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
EN KÖKSMASSIN MED EXTRA BUNKE TILL VÄRDE 1100,RÖD ÄR DEN O ANVÄND ENDAST EN GÅNG.EN RÖD OVAL GRYTA LE CRUESET4,1LITER TOTALNY,ENDAST KARTONG FATTAS ,DEN HAR EMBALLLAGE PÅ.DETTA SÄLJES PGA,SJUKDOM ,SÅ DET KOMMER INTE TILL ANVÄNDNING JAG UNDANBER MIG SKAMBUD O PRUT DÅ PRISET ÄR SÅPAS BRA.KITCHEN AIDMASKIN ÄR RÖD.5000KR FÖR ALLT ,ELLER 4500KR FÖR KITCHEN ,900FÖR GRYTANTYVÄRR FÅR JAG INTE TILL BILD ,MEN ÄR DU VAN I KÖKET VET DU HUR DE SER UT Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kitchen aid, Artisan Köksmaskin inkl 3 grönsakstrummor Fungerar utmärkt och kommer Garanterat leva ett lång och lyckligt liv, även utan mej... ;-) Pris i butik 5495,~ samt 1195, ~ för grönsakstrummorna Kitchen aid mixer En skada i plasten längst ner på ena sidan men helt utan påverkan på denna otroligt proffsiga maskin Pris i butik 3495 Mitt pris 3800 kr för båda Endast köksmaskinen 2900 kr Maskinerna får givetvis provas innan köp! Säljes pga av att bakintresset ökat och övergår till en större maskin.....
Den snygga och funktionella köksmaskinen från Kitchen Aid passar in i de flesta kök. Den har en suverän kvalitet och en genomsnittlig livslängd på 30 år. Maskinen har även begåvats med en unik planetarisk blandarrörelse som är utvecklad och patenterad av Kitchen Aid. Bunken har en generös volym på hela 4,83 liter för flexibel användning. Köksmaskinen är både hållbar och står stadigt tack vare att hela maskinen är tillverkad av metall. Följer med två olika degkrokar, en ballongvisp och ett stänkskydd. Sparsamt använd och i mycket bra skick. Köpt i Sverige. Mitt pris : 4500 kr.