Sökresultat för: ”

agria säljes

Tidigare utannonserade

Olympia är mycket gosig och tillgiven, så kärlek måste finnas mycket av. Du kommer få en speciell vän och familjemedlem. Hon är en blåsköldpadda med vitt, g 09 Född: 27/11-06. LEVERANSKLAR NU! *Avmaskad 3 ggr *vaccinerad 2 ggr *Chipmärkt *Veterinärbesiktade(inte äldre än sju dagar) *Doldafel försäkrade Agria *Stamtavla. Mor: S*Datolitos Alfrida NFO f 09 24 Far: GIC S*Swingcat’s Baron NFO n 09 24 Vi bor i Norrköping. 011-144933, 070-5384780 Välkomna!
Vår söta, fina katt trivs inte hos oss. Hon är innekatt och har en kattkompis som hon inte kommer överrens med. Hon visar detta genom att kissa på fel ställe med jämna mellanrum. Vi tror att hon kommer sluta med det vid miljöbyte. Hon är född 20100828, hon är vaccinerad, kastrerad, id-märkt och försäkrad i agria. Det är viktigt för oss att hon kommer till ett bra hem. Hon är en väldigt kelig och trevlig katt och är värd det bästa. Tyvärr har våra ansträngningar inte gett resultat.
Pga ändrade familjeförhållanden säljer jag nu min älskade halvblodsvalack! Han är lättriden (ej lång eller tung), cool i psyket, trafiksäker, inkörd, utbildad och tävlad i dressyr och hoppning. LB dressyr och 90 cm hoppning. löshoppad 130 cm. Klass 1 som föl och ELIT-mamma. Sparsamt tagen och väl grundutbildad. Snäll att lasta, sko och duscha. Kan ridas ut på ensam utan problem. Bra gångarter och lättlärd. Opererad för lös benbit utan men eller reservationer, friröntgad efter op. Fullt försäkrad i Agria, regelbundet vacc., skodd, tandkollad. Nyligen vet. besiktigad! Hästen finns i Ulricehamn. Säljes i full kondition. Pris disk.bart med rätt köpare!
Pga ändrade familjeförhållanden säljes nu min älskade valack! Han är född 2005 och är efter Akribori-Stanford-Maraton. Han är 182 cm i mankhöjd men både proportionelig och lättriden. Ej lång eller tung! Han är trafiksäker, cool i psyket, inkörd, utbildad och tävlad i både dressyr och hoppning, lätt att lasta, sko och duscha. Väl grundutbildad och sparsamt tagen. Opererad för lös benbit utan men eller reservationer och friröntgad efter det. Fullt försäkrad i Agria, regelbundet vacc, skodd, tandkollad och nyligen vet. bes.
S*Little Sweetie´s har två ragdollkattungar som letar egna familjer! Noomi är en lila colourpoint-tjej som är född 4/4 och leveransklar. Mulle är en choklad colourpoint-pojke som är född 28/3 och leveransklar. Båda är fullvaccinerade, chipmärkta och har stamtavla. Förutom dolda fel försäkring så har de en individuell försäkring i AGRIA som enkelt övertas av nya ägaren, och vid leverans kommer de att vara veterinärbesiktade. Priset avser sällskapskatt.... Besök hemsidan, ring eller maila för mer info. www.littlesweeties.nu