Sökresultat för: ”

agnesberg säljes

Tidigare utannonserade

I naturnära Agnesberg avskilt från Angered, finns våran tvåa med stor hall, toalett,klädkammare och stort kök. Köket har beiga fina köksluckor och många skåp. I köket finns altandörren som leder ut till trädgården som har ett staket och en egen häck. I trädgården finns en stor rabatt där det på somrarna växer smultron,gräslök m.m. Som enda hyreshus beläget i ett villaområde, gör det att det är lugnt och fridfullt. Lugna och trevliga grannar. Vi vill byta mot en trea eftersom vi ska få barn i juli och inte kommer få plats längre i denna lägenheten. Tar endast fem min till Angered centrum med buss eller bil. Intill Nils Ericssonterminalen tar det endast 10 min buss 403.
Har köpt nya kvalitiets barnvagnar som jag vill sälja vidare för mycket bra priser. Barnvagnarna är nya och kommer direkt från fabriken . Dom finns att titta på i göteborg Agnesberg . Kan även vara mobil och frakta diverse barnvagnar till er. Har olika modeller och olika priser till alla barnfamiljer. En vagn består av ligg sitt och bil barnstol . Mycket prisvärd och är lätta att titta på!.Uppfyller alla EU normer .2 års garanti.Några ex finns i Agnesberg Ring Barbara på 0707282545
Mycket trevligt möblerat rum, avskilt från andra delar av lägenheten med egen ingång på 15kvm finns ute i det lugna området Agnesberg med närhet till naturen. Endast 10 min in till centralstationen med buss. Säng, skrivbord, eget pentry med spisplatta, micro och kyl & frys samt egen toalett. Dusch finns i separat uppgång. I hyran, 3000 kr/mån, ingår värme, vatten och kabel-TV samt El och bredband. 1 månad förskottshyra vid inflyttning + deposition (3 månadshyror) erlägges vid kontraktsskrivning. Deposition återfås vid utflyttning. Inflyttning tillgängligt från 15 Maj, 2011 eller enligt överenskommelse. Parkeringsplats går att ordna. Skriv några rader om dig själv. Endast Rökfria
Hejsan! Jag och min hund söker andra hundägare att promenera med och hjälpas åt med hundvaktande. Jag bor i villaområde i Hammarkullen, nära även till Storås, Angered och Agnesberg. Min hund är en 10-årig tik som farit lite illa tidigare i livet. Det har gjort henne försiktig och hon trivs med andra hundar när de är artiga och låter henne få ta saker i sin takt. Därför letar jag framförallt efter dig som har en stabil, lugn hund som kan hundspråket. Vi gillar vardagsträning och friluftsliv. Jag har inte körkort. Men jag byter gärna hundpassning med dig om vi bor i närheten av varandra, och det vore jättekul att ha sällskap i skog och mark! Maila mig så hörs vi.
Mycket trevligt möblerat rum, avskilt från andra delar av lägenheten med egen ingång på 15kvm finns ute i det lugna området Agnesberg med närhet till naturen. Endast 10 min in till centralstationen med buss. Säng, skrivbord, eget pentry med spisplatta, micro och kyl & frys samt egen toalett. Dusch finns i separat uppgång. I hyran, 2800 kr/mån, ingår värme, vatten och kabel-TV samt El och Bredband. 1 månad förskottshyra vid inflyttning + deposition (2 månadshyror) erlägges vid kontraktsskrivning. Inflyttning tillgängligt omgående eller enligt överenskommelse. Parkeringsplats går att ordna. Skriv några rader om dig själv.