Sökresultat för: ”

aggressive inlines sverige säljes

Tidigare utannonserade

Rullskridskor tillverkade av det italienska märket Roces Inlines. Modell: Lowrider Storlek: 44, dock är dessa väldigt små i storlek och passar perfekt för 41½ och uppåt till 44. Kom annars förbi och prova om det passar. Denna modell är gjord för aggressiv åkning i ramp/räcken/trappor ect. Skridskorna har utbytbar aluminiumskena med 4 hjul som knappt är slitna. Inneskon har gelésula för att ge en skonsam och dämpande effekt vid landning efter hopp och andra trick. Skridskon har en kombinerad spänn/snörnings variant vilket gör att skridskon sitter helt perfekt. Vid köp av skridskorna medföljer knäskydd, armbågsskydd samt skydd för handlederna. Det är så gott som nya och knappt använda trots att de är några år gamla . Så vill du ha så gott som nya agressive inlines så tveka inte att slå till. OBS : Dessa finns ej att köpa i Sverige . Nypris : 4000 Pris: Kom med bud vad du vill betala ( Skam bud undanbedes) Snabb affär = Bra pris Bilder kan mailas på begäran Skridskorna säljes på grund av en knäskada. Annons kvar= Inlines kvar Först till kvarn!!
sköna inlines att åka med stor railyta funkar bra.1000 :-
Roces som är en italiensk inlines/rullskridsko tillverkare har gjort denna prestige modell för aggressiv åkning. Skridskorna lämpar sig för åkning i ramp, trappor, räcken och annan typ av aggressiv åkning. Skridskorna är väldigt lätta, detta tack vare den utbytbara aluminiumskena där hjulen är monterade. Skridskorna är väldigt robusta och av mycket god kvalitet trots den lätta vikten. Skon har en kombinerad snörning/spänne variant som gör att den sitter helt perfekt på foten och ger god stabilitet. Inneskon har en gelé sula som gör landningar efter hopp mycket skonsammare och ger foten en dämpande effekt. Skridskorna är importerade och går ej att få tag på i Sverige. Skridskorna är knappt använda , mer eller mindre i nyskick. Vill du vara ensam om att ha ett par prestige inlines i rampen i sommar ska du definitivt slå till på dessa. I köpet ingår skydd för knä, armbåge och handleder och givetvis skridskorna. Storlek: Passar från skostorlek 41 upp till 44. Roces är kända för att vara små i sina storlekar så det kommer garanterat passa. Modell: Lowrider Nypris : 4000 Pris: 790 kr Snabb affär = Bra pris ( Priset blir väldigt förmånligt vid smidig och snabb affär) OBS: Köparen betalar frakt och emballage om dessa ska skickas med post!!!! Säljes pga skada. Först till kvarn! Skridskorna är kvar om annonsen är kvar!!!
Salomon, aggressive inlines "Human print" Skridskorna passar för åkning i ramp, trappor, räcken och annan typ av aggressiv åkning. Skon har en kombinerad snörning/spänne variant som gör att den sitter helt väldigt n bra på foten och ger god stabilitet. Storlek 38. Nypris ca 2000kr Bra pris vid snabb affär. Säljes pga tidsbrist.
Införskaffade mig ett par aggressive inlines för förra sommaren men de vart inte speciellt mycket åk...