Sökresultat för: ”

aga priser säljes

Tidigare utannonserade

745 tic -88 Skattad och besiktad ! b230 et lite bytt som kylare vattenpump olja + filter annat sänkt c lås med dosa + larm seriöst aga diffad (kan skicka med 2 drivaxlar) vita blinkers runt om addon fram och bak något skadat tonade rutor sport filter (orginal medföljer) fräsh för sin ålder finns någon skönhetsfläck. är röd skin inredning men förastolen är lite sliten. ev byte mot liten bensin snål bil + pengar (krav skattad och besiktad) bvsa 0702469906 här pratar vi svenska !
hej! nu e de dags o sälja vinterbilen! det är en volvo 740gl som går bra i motor och växellåda, skönhetsfel finns då de e en gammal volvo men inget allvarligt. bilen är besiktigad fram till februari 2012 och även skattad tills 2012. jag har nyligen bytt kardan axel och stödlager på den och det ingår en massa fälgar med lite olika däck på samt lite lyktor o bromsbelägg mm. bakaxeln är AGA diffad. fler bilder kan mailas om så önskas!
har en 744 turbo som bara står och samlar damm, bilen har blivit krönt med trimchip, högre laddtryck och något ändrad tändkurva samt även aga diff. bilen har el-hissar el-taklucka samt c-lås. bilen e avställd och obesiktiad sedan i vintras Rost finnes men fick endast någon bra att veta angående rost på senaste besiktningen så länge annonsen finns kvar så finns bilen kvar.. Ring för mer info:
Pga ändrade förhållande ska jag göra av med min drifting bil. Den är besiktigad med blankt papper, är dock avställd nu. Är inte färdig som drifting bil ännu. Elsystemet är bytt 940- 96ans med obd så det går att mappa den. Den är sänkt med riktiga fjädrar. Har satt i en manuell låda, så ingen automat! Fronten är bytt till 940 men är ej helt klar. Den är aga diffad. Svart inredning med halv skinn. 7000kr, 6500 kr vi snabb affär!
Hej! Tänkte sälja min 745 -88 pga. att jag har en annan bil som jag använder. Om bilen: Aga diffad Extraljus 5 st Dimljus, original med originalfästen V-kam Backad tändning, 3 grader Andra spridare Trimmad med ett chip från folkraceshoppen Väldigt lite rost, dock finns några bulor på bland annat huven men en extra huv kan medfölja vid smidig affär. Besiktad fram till sista december och skattad till sista Januari. Perfekt vinterbil! Pris: 6000 Eventuellt kan byten vara intressant