Sökresultat för: ”

afrikanska sniglar säljes

Tidigare utannonserade

Afrikanska jättesniglar. på grund av platsbrist i våran lilla etta måste jag nu sälja mina två sniglar. perfekta för pälsalergikern eller den som letar efter något annorlunda djur:) dom äter grönsaker och behöver ett fuktigt klimat i terrariet som även det följer med. Det är egentligen ett akvarium på cirka 30liter med en egenhändigt gjord bakgrund i sten. De är cirka tio centimeter över skalet. Ring för mer info. Endast seriösa köpare!
Afrikanska jättelandsnäckor av arten Achatina immaculata ver. panthera söker nya hem. Snäckan är ett flockdjur men är väldigt lättskött. Är i huvudsak vegetarian men måste få kalktillskott (sepiaskal till fåglar) för att kunna bygga upp sitt skal. De ska bo i terrarium eller petboxar med fuktig jord som underlag. Under vinterhalvåret brukar de vilja gå i dvala. Detta är ett billigt och allergivänligt djur som inte luktar. Obs! Skickar dem inte någonstans.
Har afrikanska sniglar som nu har fått ägg (några ägg har kläckts). 10 kr st för ungarna eller 300:- för allting. (terrariet, fem vuxna sniglar, ungarna och tillbehör) Ring för mera info!
Afrikanska jättesniglar. Vi har ett gäng snigel-bäbisar i olika storlekar. De är lättskötta.De äter frukt och grönsaker.De behöver även kalk. De minsta sniglarna 50kr. De större 100kr. Den största på bilderna är ej till salu. Det är en av föräldrarna. Tel:036-94096.
säljer afrikanske jätte sniglar ca 3 veckor gamla 10st 100kr (lånad bild)