Sökresultat för: ”

afrikanska igelkottar säljes

Tidigare utannonserade

Ny Kull Afrikanska Pygméigelkottar ENDAST EN ALBINO HANE KVAR! Mamma Thea Albino och Pappa Lilo Salt och peppar fick kottebebisar Fredagen den 11 Februari 2011. Det blev 5 små sötnosar: - Salt och peppar Hona - TINGAD - Salt och peppar Hona - TINGAD - Salt och peppar HANE - TINGAD - Albino HANE - TINGAD - Albino HANE Kottarna är leveransklar NU. Hämtas snarast. Kontakta mig på mail eller telefon om ni är intresserad av att köpa en liten igelkott, betalning sker vid leveransen. Vid leveransen ingår: Informationshäfte Filt med mammans lukt Mat Pris: 2000:- Mvh Sofia Och Kottarna.
Nu är de snart dax att sälja dom små underbara kottarna. Dom är tre veckor nu (tisdags).. vilket betyder att dom klara för tingning nu och är leveransklara den 10 Maj. I den här kullen har vi: 1 mörk hane 1 mörk hona 3 ljusa honor Jag antar att ni som är intresserad av igelkottar antagligen har läst på lite om dom eller haft någon innan. Annars är de bara att mejla eller ringa om du har några frågor =).. Pris: 1500 kronor
Hejsan! Säljer två stycken afrikanska pygmé igelkottar. En hona och en hane. Fullt friska, pigga små igelkottar. Båda är jätte snälla fast hanen kan vara lite sur ibland men det kan också bero på att han nyss blivit könsmogen. Båda igelkottarna är syskon och är födda 21 November 2011. Igelkottarna finns i Lilla Edet men kan bli transporterade till Stockholm nästa helg 10/2. Kontakta mig via mejl eller ring för mer information, bilder. osv.
En av ungarna från sista kullen är fortfarande kvar pga oseriösa köpare. Han är väldigt blyg men snäll och bits inte. Men han behöver ett eget hem med mycket kärlek. För mig är det viktigt att man är väl påläst i vad som krävs för att sköta en igelkott. Det är väldigt viktigt att han får springa fritt. Priset för en unge ligger i vanliga fall på 1500 kr men eftersom han är lite äldre och rätt blyg så är priset nu 800 kr
Har 3 söta små kottepojkar till salu. pga. ändrade förhållande måste jag tyvärr sälja dom. Alla 3 är handtama, med andra ord det är inga problem att mysa med dem. Du som köper bör veta vad det innebär att ha igelkott och vad de kräver. Kollar mailen dagligen så bara att slänga iväg ett mail vid intresse! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.