Sökresultat för: ”

afrikansk pygmeigelkott albino säljes

Tidigare utannonserade

Jag har tagit beslutet att sälja min igelkott. Han är drygt ett halvår gammal. Väldigt snäll! Aldrig bitits, varken människor eller saker/sladdar. Han tycker om att bada i handfatet. Han är albino och är alltså vit och har röda ögon. Han är van att vara lös inomhus. Med sig får han alla sina saker bla en stor kaninbur, mat- och vattenskålar, trähus, toalett, foder, två sorters kattsand mm Han säljes pga svalnat intresse, hemmet är viktigare än priset! Kontakt tas med mail och så ringer jag upp dig. Bilder kan fås via mail eller mms.
Säljer en afrikansk pygmeigelkott som är albino.En hane som är 1 1/2 år.
Vill ni ha ett roligt, annorlunda, allergifritt husdjur som inte fäller? Då är igelkotten perfekt. En vit hona som är albino, mycket glad och nyfiken, älskar att klättra runt händerna och nosa på allt. Hatar dock dammsugare, dom jagar man och biter i:)) Stamtavla följer med, hon kommer från Tyskland. Vi har både grå och vita till salu nu, svarta och bruna kommer snart. Titta på www.hedgehogs.se för mer info.
Måste tyvärr sälja min älskling pga allergi.. Jag vill verkligen att han ska ha ett perfekt liv och jag kommer inte kunna ge honom det när jag inte kan handskas med honom utan att må dåligt.. Han är en afrikans pygmeigelkott, albino. Född 21 november 2011. Han är rumsren och verkligen helt underbar! Det medföljer bur, ramp så han kan gå ut och in som han vill, precis nyöppnad säck med bottenströ, nyöppnad kartong med sand till toallådan, nyöppnad påse med kattmat, syrsor, kalk, toalåda, matskål, vattenskål, vattenflaska, filt, hus till buren, leksaker. Pris: 2500kr för att han ska komma till en seriös köpare som kan ge honom det livet han förtjänar, det absolut bästa! Priset kan diskuteras.