Sökresultat för: ”

afrikansk pygme igelkott säljes

Tidigare utannonserade

Jag och min pojkvän måste nu sälja våran lilla igelkott pga brist utav tid. Vår lilla igelkott är 2 år gammal. Kottis som hon heter är glad, pigg och lekfull. Men hon kan bli väldigt arg när man väcker henne när hon sover. Men det går fort över :) I priset ingår lilla kottis, en stor bur, mat, nagelsax, transportbur, leksaker och en mysig filt. Vi vill sälja kottis till ett hem som kommer ge henne mycket kärlek och tid.
Nu har vi fått en liten kull som blev tingningsklar den 15 Juli. 2 Honor 2 Hanar 1 Hona Albino (vit) Det är lite svårt att se färgen på dom (se bilderna). Tingnings klara på fredag (den 15 Juli). Då kan du bestämma vilken av dom du vill ha och lägga handpenningen på 500kr (årterfårs ej vid ånger). Från du har tingat den tills du hämtar den får du komma och hälsa på henne/honom hur mycket du vill. Leverens klara den 19 Augusti. Då betalar du 1000kr och få ta med din lilla igelkott hem. Det är bara att komma med frågor om du undrar över någonting men jag föredrar om du har läst på lite om dom på internet innan du bestämmer dig för att köpa en.
Nu ska jag sälja min dotters igelkott pågrund av att hon har tappat intresset för den tyvärr, jag vill att den ska komma till någon som har tid för den. Det är en kille som är två år nu i november, han är snäll och bits inte. Om ni har frågor och vill ha mer info så ring eller meila mig.
min lilla igelkott behöver nytt hem! hon heter smulan och är 9 måndader gammal. hon gillar att komma ut och springa i rummet och kolla runt! mat och pellets och bur följer med. mer bilder kan skickas via mail kontakta via mail eller ring!
Hane 2år. Söker nytt hem utan hundar. Han blir stressad av våra hundar så vi har kommit fram till att han behöver ett lugnare hem. Ej handtam men går att hantera. Bur och tillbehör följer med Han är en afrikansk pygme igelkott. Ej en svensk. Så alla mail och kommentarer om att han ska släppas fri undanbedes. Han dör om han får gå i dvala.