Sökresultat för: ”

afrikansk pygméigelkott hane säljes

Tidigare utannonserade

Cocos är en helt underbar & snäll kotte som söker kärleksfullt & seriösa hem. Han är efter friska & snälla föräldrar. Ni bör vara pålästa om kottars skötsel & boende då dom har speciella krav. Coccos är en hane född 101007 Han har blivit pappa till 6 st fantastiska underverk. Dom är leverans klara i början av Juli. Bilder kan skickas. Ice till vänster på bilden är SÅLD Ni är välkomna & ringa eller maila om ni har frågor!
Nu har blueberryhedgehogs en liten hane kvar ifrån K-kullen till salu, födda 27/6-13 Leverans klara tidigast under vecka 33. Då de är 7-8 veckor gammal *Blueberryhedgehogs Kei Reverse pinto dvs han är vit med en svart fläck på rumpan. White face. Pris: 1600kr Säljs med start-kitt, stam, kontrakt, filt som luktar hemma mm. Mamman är tjeckisk import pappa är polsk import. För mer info maila mig.
Har en fin liten afrikansk pygméigelkott hane här hemma som skulle vilja komma till ett nytt hem, alltså söker jag en fodervärd. Detta innebär att kotten bor hos dig men jag kommer att använda honom i avel, du får själv inte para honom med någon annan igelkott. Du bör bo i Halmstad eller Varberg. Tycker du detta låter intressant så hör gärna av dig.
Vi måste tyvärr sälja vår lilla YayYay en Afrikansk pygmeigelkott på 2 år Hona, för det gick inte ha henne tillsammans med våra illrar med henne följer en stor bur men hon ska helst ha tillgång till en plats där hon även kan vara ute om hon vill. Henne vill vi ha 500 kronor för inklusive den stora buren. Sedan har vi 2 illerhanar som inte fungerar tillsammans med de övriga tre vi har, så vi måste även göra oss av de 2. Iller 1 Bam Bam en busig hane på 1,5 år som vill vara med där det händer nåt. Iller 2 Den coola kramgoa Bamse på 3 år. Illrarna Vill vi ha 700 kronor för. OBS!!!!! Endast seriösa svar via telefon, det är mycket viktigt för oss att de hamnar i ett bra hem. Vi bor i Vällingby. Dick och Louise