Sökresultat för: ”

afrika kläder säljes

Tidigare utannonserade

Skor, stl. 41+, dam Jag vill sälja mina original MBT-skor eftersom jag ska flytta till Afrika - de kommer att vara för varma där. Det är den absolut snyggaste modellen av MBT jag har sett! Brun mocka. Jag har använt skorna en del, därav det låga priset, men de har inga fläckar eller påtagligt slitage. Storlekarna inom MBT är lite märkliga, jag har vanligtvis "vanlig" 41 men dessa är "41 2/3" och passar mig perfekt. 800:-
UTFÖRSÄLJNING pga NEDLÄGGNING. ALLT SKALL BORT! Hej, jag har en massa Dam- Barnkläder, o även Herr för tonåringar: vinter som sommar, höst o vår! Tvättat fint! Även skor o kängor Någon som kanske vill köpa billigt och skänka till andra länder; öst, el Afrika osv, eller till s k hjälpförening? Eller för någon som skall öppna eller har Sec-hand-butik? finns i Hylte Halland. Kom och titta, välj, och ge ett bud, styckevis eller i parti: fr 1000 kr till 10 000 kr el mer! Hemsidesadress kan mailas vid önskemål. Ring före besök!
UTFÖRSÄLJNING, pga NEDLÄGGNING Ring före besök!! Hej, jag har en massa Dam- Barnkläder, o även Herr för tonåringar: vinter som sommar, höst o vår! Tvättat fint!Även skor o kängor Någon som kanske vill köpa billigt och skänka till andra länder; öst, el Afrika osv, eller till s k hjälpförening? Eller för någon som skall öppna eller har Sec-hand-butik? finns i Hylte Halland. Kom och titta, välj, och ge ett bud, i parti: fr 1 000 kr till 10 000 kr el mer! Maila för att få hemsidesadress. ALLT SKALL BORT!
Ädelstenar: 5 st Safirer Total vikt: 1.36 CT Form: Rund, fasett slipad minsta: 0.23ct, mått: 3.5mm x 2.3mm största: 0.33ct, mått: 3.6mm x 2.6mm Färg: Top Guld Orange Klarhet: IF-VVS Lyster: Excellent Behandling: Värme Hårdhet: 9 Ursprung: Afrika OBS !!! Bilden är inte på mina stenar, jag har tyvärr ingen bild men jag letade efter en liknande bild på nätet så ni ska få en uppfattning hur de ser ut. Observera att bilden visar 10 st stenar och jag endast säljer 5 st.
Övrigt, stl. 36 (S), dam Jag säljer min fina bikini från emmaoclothing.se pga. för stor storlek. Bikinin är handvirkad i Afrika och i MYCKET fint skick, har aldrig använts, endast provat. Både underdelen och överdelen är en Str. S 36/38 men passar en M, materialet är inte speciellt "hårt" och eftersom bikinin är justerbar så passar både en S/M! Köpte bikinin för 435 kr och kan tänka mig att sälja den för 360 kr med tanke på dess goda skick. 360:-