Sökresultat för: ”

afk espressomaskin säljes

Tidigare utannonserade

Varför inte slå sig till ro med en espresso? Säljer min AFK espressomaskin pga. flytt då den inte kommer att få plats i det nya hemmet. Den kan skumma mjölk men jag har aldrig provat det själv. Den ska ha koppvärmare också men den har jag aldrig provat heller. Effekt 1000W med pumptryck 15 bar och vattentank för 1,2 liter. Finns i Luthagen (Uppsala) och köparen hämtar härifrån. Storlek: 29,5 cm hög, 22 cm djup och 23 cm bred.
Liten espressomaskin av märket AFK som brygger underbart kaffe! Kannan rymmer 4st espressokoppar. Ångmunstycke för att ånga/skumma mjölk. 750W Maskinen är endast använd ett fåtal gånger och i princip i nyskick. JUST NU TILL JULKLAPPSPRIS! 1080kr
En AFK Espressomaskin med inbyggd mjölkskummare säljes. Espressomaskinen är grå och är i nyskick. Maskinen har en stilren design och är enkel att använda och att rengöra. Brygger mycket god espresso och har en praktisk inbyggd mjölkskummare.
AFK espressomaskin fullt fungerande. Använd ett fåtal gånger. Fint skick Nypris 2000:-
Sparsamt använd espressomaskin av märket AFK. Funktioner: espresso och mjölkskummning. Bruksanvisning medföljer. OBS! Står på ett sluttande golv.