Sökresultat för: ”

afghan omplaceras säljes

Tidigare utannonserade

Önskar ta hand om en omplacering Afghan Helst hane från 2år. Pris 500:- eller enligt överenskommelse
He vi har en underbart snäll och trevlig Afghan kille som vi måste omplacera pga flytt. Han är super trevlig och gosig kille som kan vara lös ute utan problem och går lugnt och fint i koppel. Han kan vara ensam hemma under dagen utan att röra något i hemmet! Mycket lugn och fin på alla sätt! Den lydigaste och lugnaste hund vi någonsin ägt! Han är van vid andra hundar och är mycket social kille! Han är Från Sveriges mest kända Afghan uppfödare men ej till utställning eller avel. Han är hel svart med vit lite stjärna på bröstet och lite under tassarna. Han är kort klippt och hållits trimmad vart 4 e månad. Mycket stilig stor kille som Är lugnast och coolaste hund du någonsin träffat! Obs ej bra till småbarns familj för han blir lite nervös när små barn springer och kryper runt honom.... Ingen aggressive hund alls! Ring får ni veta mer!
Afghantik 1,5 år måste tyvärr omplaceras. Guld med mask. Underbart psyke, älskar barn. Går bra tillsammans med andra hundar. Hemmet viktigare än priset. Registrerad i SKK. Föräldrarna utställningschampions. Skriv ett mail och berätta vad ni har att erbjuda vår fina flicka.
Jag måste omplacera tre av mina tikar i min flock. En Dvärgpincher som är född 2010/12 Hon är PL och ögonlyst UA, och utställd. Hon söker en lugn och trygg person som gillar att vara ute i skogen och som har tid. En Dvärgpincher som är född 2013/07 Hon är PL UA och utställd. Hon söker en person som är mer aktiv och som har tiden. En Afghan som är född 2011/03. Hon är utställd men är just nu nedklippt. Hon söker en person som låter henne springa av sig varje dag och som också har tiden. Alla hundarna har sina för-och nackdelar. Alla tre har stamtavla är vaccinerade och avmaskade. Maila vid frågor. Endast seriöst intresserade. Bara frågor om stamtavla och "prutare" behöver inte maila.