Sökresultat för: ”

affärsverksamhet till salu utomlands säljes

Tidigare utannonserade

Är Du på jakt efter en förändring? Jag kan hjälpa dig ta det första steget. Vad jag erbjuder dig är: - En hemmabasert Affärsverksamhet till en låg uppstartsavgift - Ett Nyckelfärdigt Utbildnings- och Supportsystem som hjälper dig igång - 25 personliga Websidor för, marknadsföring, Information och utbildning - Spännande och utvecklande Affärsevent nationellt och utomlands - Personlig Coaching och Ledarskapsutveckling - Veckovis Utbildning i Affärsfilosofi - Ett Respekterat Ledarskap med över 17 års erfarenhet av Branschen och möjligheten av äntligen ha KUL på jobbet:;-) Se en Live, Online Affärspresentation Lördag & Söndag kl. 11:00 SKicka ett mail till mig så får du mer infomation. marris100@gmail.comEller gå in på länken nedan.
Ett stort, ljust och tyst behandlingsrum med fyra fönster, tvättställ och utsikt över vackra industrilandskapet. I lokalen finns flera terapeuter, i samma lokal som Olaihälsan. Passar dig som arbetar med mågon form av kroppsbehandling eller samtal. Det finns två toaletter, ett jättestort väntrum som även passar som föreläsningsrum eller för träning. Jag har haft pilatesträning där. Endast 10 minuters gångavstånd från resecentrum. Hyran är 3800kr ex moms. OBS Från 15 april endast kontakt via e-post då jag befinner mig utomlands. /Rebecka /Rebecka
Behandlingsrum uthyres till något inom skönhetsvård t ex hudvård,fotvård ,naglar ,massör eller annan form av terapeut uthyres deltid eller heltid. ( hudterapeut ska flytta utomlands efter 6 år hos oss och det finns inarbetade kunder ) Rummet är på 15 kvm, högt i tak ,ljust och fräscht med ett stort skyltfönster. Frisörsalong som ligger i Vasastan i attraktivt läge (nära t-banan Rådmansgatan ). Låter detta intressant? Välkommen att ringa eller mejla. Tel 08-202027 Om företaget Studio50/Professionell Studio inom Hår &hudvård Www.studio50.se
RESESERVICE.se är ett företag som specialiserat sig på Konferenser och Kick-off/teamutbildning både i Sverige och Utomlands! RING 0704275405 Vi garanterar en lösning just för ert företag!
Hej. Jag har planerat att öppna gatukök i Eskilstuna. Det blir väl augusti/september-09. Har hitta ett bra läge. Så min undran till er är om ni har något mobilt gatukök? Som jag kan hyra.