Sökresultat för: ”

affärsjuridik säljes

Tidigare utannonserade

Arbetsbeskrivning Jurek Bemanning söker en biträdande jurist till Glimstedt Advokatbyrå i Stockholm. Du kommer att arbeta med affärsjuridik, bolagsrätt och avtalsrätt m.m. Du sköter sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer en biträdande jurist. Krav på person Du är: ?  Förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer ?  Uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett större team. ?  Positiv, driven och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder. ?  Resultatfokuserad.
Leverantörspartner/klagomålshanterare till Marginalen Bank Information om uppdraget Information om uppdraget: Academic Work söker nu en leverantörspartner/klagomålshanterare för rekrytering till Marginalen Bank. Tjänsten som leverantörspartner/klagomålshanterare är tvådelad med 50 % på varje del och du kommer att ingå i styrgruppen på Operations som ansvarig för båda dessa delar. Krav på person ?  Har utbildning inom ekonomi, juridik eller affärsjuridik ?  Har minst 1 års arbetslivserfarenhet ?  Har förståelse för de juridiska aspekterna gällande såväl konsumenträtt som avtalsrätt
Mitt namn är Emma. Till våren är jag färdig med min kandidatexamen i ekonomi inriktning affärsjuridik. Jag har fått heltidsjobb på redovisningsbyrån PWC (http://www.pwc.com/se/sv) som redovisningskonsult. Därmed söker jag 1:a eller en övernattningsbostad med gångavstånd eller möjligheten till att ta buss till centrala Jönköping. Jag är en skötsam och noggran tjej som har stor kunskap om att sköta det ekonomiska bra. Jag är djur- och rökfri och har inga betalningsanmärkningar, då jag kan det ekonomiska mycket bra. Referenser lämnas ut vid begäran.
Hej! :D Mitt namn är Frida och jag bor i ett litet samhälle utanför Göteborg och ska nu bege mig till Skövde för att studera på högskolan men har dock inget boende än. Jag vill gärna ha ett boende så fort som möjligt!! Jag söker eget boende men kan även dela med någon annan. :) Jag är en glad, positiv och skötsam nittonårig tjej som ska påbörja mina studier på Ekonomprogrammet med inriktning affärsjuridik Skicka gärna ett mejl om du har något att erbjuda :) Tack på förhand!