Sökresultat för: ”

affärsöverlåtelser hudiksvall säljes

Tidigare utannonserade

På grund av egen graviditet är nu min mysiga butik med mamma- och barnklader till salu. Butiken har funnits i ett år och har nu börjat fått en återkommande kundkrets. Butiken är ensam i Hudiksvall om att sälja mammakläder. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för butiken, det är bara fantasin som sätter stopp. Utmärkt tillfälle för den som gått i "starta eget" tankar, då allt "grov" jobb redan är gjort. Butiken ligger på Västra Tullgatan 17, mitt emot HT. Pris: 300.000kr inkl moms Priset kan diskuteras vid snabb affär. Endast seriösa svar.
Mycket omtyckt, fräsch och fin salong i Hudiksvall. Passar för hår, nagelverksamhet mm. Även Pentry/behandlingsrum. Trådlöst Internet och mobiltelefon med 0650-nummer. Överlåtes med aktiebolag, samt kundkrets. Alla inventarier, samt kassasystem (trådlös kortläsare) ingår, bara att köra igång. Extremt låg hyra och låga omkostnader! Kanske är du anställd i branschen och vill bli egen företagare? Nu har du chansen! Pris och datum för övertagande diskuteras i samråd med vår revisor för den seriöse spekulanten. Maila namn och telefonnummer så ringer vi upp. Säljes på grund av ändrade förhållanden.
Ett genuint bageri med hundraåriga anor, beläget i en mysig gränd i centrala Hudiksvall. Bageriet som idag har 3 anställda, har en gammaldags prägel med stort utbud i sortimentet och en väl inarbetad kundkrets. Försäljning av bakverk sker dagligen i bageriets butik samt viss leverans till andra försäljningsställen i Hudiksvall. För mer information och dialog, kontakta LRF Konsult AB för diskussion om planer för förvärv. Endast via Telefon. 0650-541281
Säljer min pastaverksamhet som jag nu har haft i 3 år, men den har funnits i 10 år. Den ligger i centrala Hudiksvall och är anknuten till Hemköp, med ett förråd som tillhör vagnen. Hyran ligger på 5000 kr inkl el, vatten och moms. Denna vagn har stått på samma ställe i 10 år och har alltså sina stamkunder, men det går även att förflytta den om man vill det. Pastavagnen har en bra omsättning med stora utvecklingsmöjligheter. För mer information ring gärna på 070-2869303.
Nu har du tillfälle att få driva stans enda glassbar och cafè på det absoluta bästa läget! Vi kommer att bygga upp en verksamhet för dig/er att driva! Konceptet är redan nyckelfärdigt med kylar frysar kassa etc. Allt kommer att finnas klart,bara för dig/er att vrida om nyckeln och öppna. Känner du dig som rätta personen till detta? Tveka inte att höra av dig. Maila en kort presentation av dig/er. Arrende kostnaden kommer att landa på 12000+moms. Mvh Fredrik