Sökresultat för: ”

affärsöverlåtelser butikslokaler säljes

Tidigare utannonserade

Efter snart 10år säljer vi nu våran familjedrivna servicebutik. Butiken är belägen i ett lugnt villa och bostadsområde i Hisingsbacka med bra busskommunikationer. Det finns en idrottshall och en låg och mellanstadieskola angränsande till butiken. Butikslokalen är 134kvm och hyran är 10000kr + moms. Vi sammarbetar med posten och är lottombud för Sv.spel. Det finns även avtal med filmdata. Våra öppettider är månd-fred 10-20 samt lörd-sönd 11-20. Det finns stora möjligheter att utveckla butiken eftersom den är den enda i omr. Endast seriösa svar tack! 395000:- eller högstbjudande.
Tillfälle att förvärva en butikslokal/kontorslokal i centrala Örebro. Hörnläge på trädgårdsgatan vid Oskarsparken. Lokalerna är på 125 kvm och ljusa med stora fönsterpartier. Lokalerna används idag som dansstudio/butik. I lokalerna har man wc, pentry och dusch. Investeringar har gjorts på ventilation och elinstallationer. Tillgång till gratis parkering utanför. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Hyra: 8200 exkl moms Pris: ring! För vidare information och visning: kontakta Suleyman 070-2609255 www.mäklerian.se
Ladies Shop, second hand butik på ett bra läge läge alldeles i närheten av City-kärnan. Upparbetad kundbas och god omsättningsutveckling. Priset inkluderar verksamheten med upparbetad kundbas, ett butiksanpassat lagerhanteringssystem samt övertagande av en trevlig butikslokal med yta på 47 m2 i ett välbesökt stråk. I huvudsak erbjuds kläder för kvinnor inklusive skor och väskor. Butiksläget är inarbetat efter flera år på samma adress. Stabil omsättning av kläder. Hyreskontraktet gäller ett flertal år framöver och har en förhållandevis god hyresnivå. För mer information om butik och prisidé, kontakta mäklare.
Inredningbutik (aktiebolag) / hyreslokal säljes. Mycket bra och utvecklingsbart läge på expansiva Alviks Torg. Området är en knutpunkt för tunnelbanan, Tvärbanan (under utbyggnad) och bussar. Nya bostäder och kontor är planerade. Butikslokalen på ca 130 m2 är funktionell med stora fönster. McDonalds och ICA ligger precis intill. Kundkretsen har en stark köpkraft. Hela verksamheten (etablerad inredningsbutik inklusive lager) kan säljas, alternativt endast affärsläget/kontraktet. Ett strategiskt läge med en lovande framtid.
Nu finns det en unik möjlighet att förvärva en av Helsingborgs bästa butikslokaler. Lokalen som totalrenoverades under 2007, erbjuder fantastiska skyltmöjligheter mot den högt frekventerade gatan utanför. Lokalen renoverades mycket smakfullt med bl.a. massiv ekparkett, nedfällt tak med spotlights samt arkitektritad inredning. Lokalen består av ett större plan om ca 55 kvm samt ett entresol plan om ca 18 kvm. Den öppna planlösningen mellan planen får lokalen att kännas luftig och stor. Förutom en välplanerad butiksyta, erbjuds förrådsutrymme om ca 12 kvm samt toalett.