Sökresultat för: ”

affärsöverlåtelser östergötland säljes

Kom-Igång-Paket

Östergötlands län

Tidigare utannonserade

Hej. Jag har utvecklat ett system för er som vill driva företag som lånar ut pengar. Ett så kallat sms-låne program. Ett komplett sådant system! Men man får manuellt göra utbetalningar och kreditprövningarna! Faktura skapas i systemet, även påminnelse fakturor, även påminnelse sms. Jag lär även ut systemet, det är väldigt lätt uppbyggt för att ALLA som vill driva en sån här verksamhet ska kunna göra det. Pris med installation i färdig mall/design: 5 000:-/exkl.moms (Om ni inte har egen design förstås) Pris + uppbyggnad av maill/design: 9 000:-/exkl.moms Maila för mer information om en demonstration. Mvh Robin F-SKATT FINNS.
Hej Jag är en individ. Om du behöver finansiering för ditt hem, ditt företag, köpa en bil, för skapa ditt eget företag, för dina personliga behov Jag ger personliga lån som sträcker sig från 5.000 till 1.000.000 € med en ränta på 3% oavsett belopp. Vänligen berätta i dina låneansökningar, det exakta belopp du och varaktighet vill genom att kontakta mig på muribranger@gmail.com OBS: Jag lånar bara till människor med god karaktär och som kan betala mig tillbaka inom den överenskomna tidsramen. Tack
Nu Säljer vi macken i boxholm. Fastigheten har ett gott läge vid genomfarten i boxholm Lättillgänligt för transporter och parkering. Macken består av en butiksdel,en verkstadsdel samt den enda automat tvätt i boxholm tvätten är av märke wash tec softcare. Fastigheten är genomgående ombyggd under en 3års period bl.a. Med nytt sadeltak. Uppvärmning luftvärmepump butik/verkstad. Fastigheten har kameraövervakning. Vi är även ombud för bussgods. Macken har mycket goda utvecklingsmöjligheter För mer info ring Rolf Edmark Exitpartner 013-133040
Hej, jag vill sälja min Dataservice sajt vilket har hundratals kunder dagligen. Dataexperten utför reparationer och service på datorer och nätverk, erbjuder service på plats alternativt hämtning samt hem leverans under den tid som passar kunderna till förmånliga priser. Dataexperten utför reparation, installation och underhåll av datorer i rätt tid på rätt plats med rätt pris! Därför är kunderna många och månadslönen hög. Dataservice nätbutiken säljs pgv flyttning till utlandet därför säljs den så billigt. Tel: 0700401701 Priset är 108 000 men kan diskuteras!
Nu säljerjag min mack i boxholm pga av tidsbrist jag har bara haft den sen 13/12-2010 men jag har inte tid mera! Macken är den enda med Automattvätt i boxholm ca 5000/år och vi är ombud för Bussgods,vi säljer 95oktan och diesel kontant eller med kort i kassan.för övrigt är det så hyr vi ut släpvagnar, vi har videouthyrning,snabbmat godis tidningar tobak och det mesta vad gäller bilen mm. För vidare information ring 0708-330404 Det finns även möjlighet att driva en verkstad i samma fastighet.. Tillträde enl ök..