Sökresultat för: ”

affären jysk säljes

Tidigare utannonserade

Hej ! Har två soffor som skall bort så fort som möjligt då vi påbörjat en renovering. Sofforna är köpta på Jysk i boländerna för ca 8 månader sedan. Finns ett riv märke på den tre-sitsiga soffan men den syns knappt. Jag begär 2.999:- men kan självklart pruta vid snabb och enkel affär! Ny pris på denna soffgrupp är 9999:- Produktinformation: Storlek monterad: Bredd: 158 - 208 cm, Höjd: 92 cm, Djup: 90 cm Material: Skum, Läder, MDF, Massiv furu Färg: Svart Fyllning: Skum, Konstfiber Monteringsanvisning: Monterat Vikt: 101 kg Antal kolli: 2
Två styck 90 cm x 200 cm sängar från Jysk. Medar och breda klämmor som håller ihop båda sängarna medföljer. Sängarna är i mycket bra skick! Köptes i augusti 2009 för 4800 kronor. Kvitto finns och 10 års garanti! Säljes även separat om man endast vill köpa en 90-säng. Vid snabb affär innan 16 oktober kan priset diskuteras på grund av flytt. Mejla vid intresse.
Två styvk 90 cm x 200 cm sängar från jysk. Medar och breda klämmor som håller ihop båda sängarna medflöljer så att man kan ha den som en dubbelsäng. Sängarna är i mycket bra skick och säljes pga att jag ska flytta. Köptes i augusti 2009 för 4800 kr. Kvitto finns och 10 års garanti! Säljes även separat om man endast vill köpa en 90 säng. Snabb affär, hämtas innan söndag den 16 oktober pga flytt.
Säljer min fina byrå från jysk pga flytt och brist på plats. Den enda "skavanken" på den är ett ringmärke efter ett glas på vänstra sidan (döljs lätt med t ex en löpare över, har själv haft det). Köpte den för 1500 kr, men pga det lilla märket säljer jag den för endast 700 kronor. Finns att hämta från 16.00 tisdag eller innan kl 13.00 på onsdag. Viss prutmån vid snabb affär, först till kvarn! Nås bäst på telefonen.
Fin svart soffa till salu! Säljes pga platsbrist. Den är i väldigt fint skick och är inköpt på jysk för 1.5 år sen. http://jysk.se/130/725/3611008/a/catalog Tjusningen med soffan är att det går att väja vilken sida divan-delen ska vara på och den är lätt att sköta/hålla ren med en våt trasa. Vid intresse så kontakta gärna mig/hämta soffan efter kl. 18 (det går bra att skicka ett mail också, kollas flera gånger dagligen). Soffan kan hämtas i helgen om det passar bättre. Priset kan diskuteras om det blir en snabb affär. Vänliga hälsningar Jennie