Sökresultat för: ”

affär över låtelse säljes

Tidigare utannonserade

Nedsatta priser v 12-17, se vår hemsida www.fjallstugor.net Härligt timmerhus i Flatfjällsbyn, Tandådalen med strålande utsikt över fjällen. Två lika lägenheter om 55-60 kvm med allrum och köksdel med matplats. Två sovrum med 6-7 bäddar. Duschrum med WC och bastu. Övervåningen har braskamin. Ca 2 km till backar, spår, affärer, restauranger och nöjen. Ta skidbussen och låt bilen stå. Längdspår finns i närheten av huset. Se alla lediga veckor på vår HEMSIDA www.fjallstugor.net Bastu Dusch El ingår Frys Husdjur ej tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Separata sovrum Tv WC Veranda Öppen spis
Skall sälja min kära DJ-Mixer nu pga flytt, haft den i ca en månad, nypris 6000kr Jag begär 3000kr, självklart billigare vid snabb och smidig affär. (Jag är inte helt omöjlig alltså!) Jag kan inte skriva en bättre produktbeskrivning än den som finns här. http://www.vestax.com/v/products/detail.php?cate_id=33 Riktigt roligt att sätta sig och mixa ihop ett par låtar under en fest, alltid lyckad. Allt du behöver är en dator och högtalare så kan du sätta igång! Edit: Sänkt pris.
Säljer nu min w995 pga nyköp. Funkar utmärkt och är i bra skick. Dock har jag haft den ett tag så den har hunnit bli lite kantstött men inget märkvärdigt. Skärmen har fått en ytters liten repa på 2mm som man inte märker om man inte kollar väldigt noga. I priset ingår orginalkartong tillsammans med laddare, usb-sladd, bluetooth-hörlurar/handsfree som är väldigt bekväm med skärm som visar om någon ringer och vem det är samt vad för musik du lyssnar på. Man byter lätt mellan låtarna med en knapp på sidan. Denna handsfree kostar i affären 799:- men ingår nu i mitt pris.
Säljer nu min lila iPod nano, femte generationen, med 16 GB kapacitet då jag själv skaffat mig en iPhone. Ett plast-skal från Griffin har suttit på hela tiden, så den har inga repor eller skador alls och skalet går att få med kostnadsfritt (då det är lite repigt). Hörlurar med kontroll på sladden från iPhone ingår, så det går att höja och sänka volymen eller byta låt utan att du behöver ta upp iPoden. Även en USB-sladd följer med. Möjlighet till billigare pris vid snabb affär!
Hejsan säljer min Radio med hårdisk 40 gb som du kan föra över dina låtar cd på den fungerar oftast men ibland så strejkar den.. Men jag använder den nästan bara till radio och hårdisk..grymt bra ljud i den.. och du kan koppla in 10 st enheter som du kan sända trådlöst till 1 st medföljer bara den kostar 1800:- du får allt för 1500:- vid en snabb och smidig affär manualer och väggfästen får du till.. gogla på den wacs700 så kan du läsa allt som du kan göra..du kommer att bli nöjd jag lovar