Sökresultat för: ”

aerox trimdelar säljes

Tidigare utannonserade

Tjena. Ska försöka sälja iväg lite trim för snabba pengar! Har ett trimrör till Gilera stalker, ett Yazuni Z. Det är riktigt fräscht , har nämligen tagit bort all rost och sådant från röret så det ser grymt ut nu! Sen har jag även en trimvev till Gilera stalker som kan användas till original eller sport cylindrar. Aldrig använd helt ny. Sen en blå framlykta till aerox och en backspegel till Stalker. Bud på allt. Hör av dig så kan vi nog bestämma priser osv.
Säljer nu min käre Aerox pga att den inte använts på 1 år. Den har lite trimdelar på men alla originaldelar följer med! Det som sitter på extra nu är Effektrör, variator och vikter men som sagt så följer allt original med. Den har endast gått cirka 260 mil. För mer info eller någon annan fråga så hör bara av er! Kan sänka priset vid snabb affär pga att jag behöver pengarna till sommaren!
säljer min aerox eu moppe på grund av att jag har tappat intresse. den är stylad med annat styre, andra blinkers och orange broms ljus. den är trimmad med: leovince zx trimrör motorforce 17.5 förgasare carbon reeds malossi fly clutch malossi gul tryckfjäder malossi gula kopplingsfjädrar malossi multivariator nytt insugsgummi öppet luftfilter ombestyckad förgasare Tre lådor med orginal delar och andra trimdelar
Hej har lite Aerox grejer som jag behöver bli av med! Stage 6 Pro Replica Körts en sommar med, lite repor på ljuddämparn men inget som märks. bra skicka annars. pris : 800kr, BVSA Hebo Racing Clutch Bra skick, gav en tydlig prestanda ökning på min moped Blåa fjädrar följer med Priset är 300kr BVSA Kopplingsfjäder och tryckfjädrar street till racing Priset : bud Stage 6 Boost Boottle 30kr Allt finns i Luleå, kan skickas vart som helst Inga priser är skrivna i sten!