Sökresultat för: ”

aerox styling säljes

Tidigare utannonserade

Hej, Jag ska nu sälja min Aerox 08. Den har aldrig varit trimmad eller nåt sånt. Styling: Downhillstyre. Höjningssats (str8) Racing handtag (Hebo) Styrstamm (str8) klistermärken (stage6) Den har alltid startat direkt, Nytt batteri! Aldrig vart något fel med den, gått som en klocka !! tyvär så är det en repa på högra sidan av underkåpan. MVH// linus.
Hej! Har nu bestämt mig för att sälja min yamaha pga bilköp. Den är servad och har nu gått totalt 450 mil. En ägare. Den är välvårdad och i fint skick och jag har förvarat den i garaget under vintrar. Har också ett styling/effektrör från LeoVince (ZX-R) Carbon som man får på köpet som kostade mig 1600:- Vid intresse maila eller ring. (INGA BYTEN!!!) Vid intresse för fler bilder mejlar jag gärna. Mvh David Suvanto
Hej Nu var det dags att sälja/byta moppen då jag vill köra växlat. Moppen är mycket stylad som ni ser på bilden och är trimmad med zx rör, polini sport 70cc, multivariator, hårdare fjädrar samt 17,5 förgasare. Har också väldigt mycket styling och original kåpor samt alla originaldelar. De kåpor som sitter på har lite små skavanker men som sagt fås nya fräscha med. Jag kan tänka mig att byta mot sm crossmoppe. Mycket tid och pengar är nedlagt på moppen.
Tjenare! Jag säljer nu min Yamaha aerox moped från 2004. Den går hur bra som helst och startar alltid. Det finns en hel del styling på mopeden: Nudebar Nytt stöd Ny kick Ny Framlampa Bakkåpan (där reggskylden sitter) Mätare är borttagna och jag vet därför inte hur långt mopeden har gått. Det finns en del repor och sprickor på kåporna (kolla bilderna) Med två hjälmar och ett lås så säljer jag det för 7500, 6500 utan hjälmar och lås. Hör av er på telefon, ring inte efter kl 22.
Säljes billigt eftersom har ingen ork och tid att fixa kåperna, Aeroxen funkar utmärkt och startar alltid på första kicken. Har lagt ner mycket pengar på styling och detaljer, kommer inte på något att skriva om mopeden. Detta är bilder på hur den såg ut innan jag trillade, kåperna behöver bara slipas lite lätt och lacka. Har ni några fråger så skicka ett sms eller maila, Var inte rädda att fråga om ni undrar något så skriv helst på mobilen.