Sökresultat för: ”

aerox framskärm billigt säljes

Tidigare utannonserade

Hej vill nu sälja/byta bort min Rieju Drac. Bytes mot Scooter/stunt helst trimmad ! Är intresserad av Aerox, Stalker, Vivacity,neos mm. Bytes endast mot 30moppe ! Setup: Barikit Racing 80cc. Turbokit Lacada. Dellorto Racing 21mm. Stage6 Star Luftfilter. Malossi Kopplingsfjädrar. Styling: Bcd Handtag. Tnt crossplatta. Fatbar styre. Fatbar fästen. Minibaklampa. Polisport Framskärm. Kromade Fälgar. Kromade Gaffelben. Defekt: Läcker lite från bromshandtaget. Ring efter 16:00 vardagar.
NU SKALL JAG SÄLJA MIN AEROX.DEN HAR HAFT 2ST ÄGARAE.SÄLJAS MED GODKÄNT LÅS OCH 2ST SHOEI HJÄLMAR MOPEDEB GÅR KLOCKRENT HAR INGA PROBLEM MED DEN. ´som rör har den en leovicne zx effektrör och den går i cirka 70 km .. men mopeden har också någraa extradelar om man vill sätta på dem den har några orginal delar och orginal rör. mopeden startar direkt . enda felet är att framskärmen är lite trasig men den funkar fortfarande . mopeden har lite repor.
Hej skulle vilja sälja mina moppe grejjer som jag har kvar, Det är en del derbi saker och lite aerox. Jag vill bara bli av med det för att det står i vägen. Så var inte rädda för att pruta. Men då får ni komma och kolla först! :) Aerox hjul 400 kr styck eller 550 för båda. Aerox kåpkitt. Rött/vitt/svart skick 3/5 600 kr (komplett) Framgaffel passar 04-uppåt vet inte om den passar lägre modeller. 300 kr Elsystem inte så bra skick berättar mer via mail/telefon. 50 kr hastighetsmätare 150 kr prutbart. Har lite mer saker till Aerox som jag inte kommer på nu. Derbi senda delar Kåpsett allt utan lampa/framskärm. Dåligt skick skick 1/5 några sprickor perfekt för den som vill prova på att laga/ modda. 200 kr. Usd gaffel till puckelsenda, går att modda på dom flesta mopparna ( passar bolt on på drac) Sm bakhjul slitet skick 2/5 250 kr Sving skick 3/5 100 kr Reiju bakdämpare. 150 kr Vill ni köpa allting så är priset innan fredag 1000 kr så passa på! Ska jag skicka delarna så vill jag ha de betalat innan jag skickar. Och bäst är om ni kommer och kollar hos mig. Delarna finns i centrala borås.
Hej! Säljer en framskärm som suttit på en Yamaha Aerox-05 Rossi edition. - Framskärm - 100 kr Notera att endast framskärmen är kvar, UNDERKÅPA + SIDOKÅPA ÄR SÅLDA! Hör av er vid intresse Först till kvarn Mvh Victor Lindroth
Tjena, ska nu sälja min Beta RR. Mopeden är i mycket fint skick. Har har nyss bytt/gjort följande: -Renthal kedja (guldig) -Växellådsolja -Hebo styre -Snyggare framskärm -Bakbroms på styret -Str8 miniblinkers Den är just nu urpluggad och går fruktansvärt fint gör ca 80-85 km/h ärliga med ett grymt bra axx. Jag kan göra den helt orginal i motorn om du så vill det eller så får du med precis alla orginaldelar Mopeden har aldrig stuntats med eller något sånt endast lungt körd på vägarna. Det är en grej som inte fungera för tillfället och det är orginalbakbromsen baras för beläggen är helt slut. Kan även tänkas bytas mot en slider,balster r-cup, snake eller aerox. Inte äldre än -05 och det sak vara EU Billigare vid snabb äffär.