Sökresultat för: ”

aerox eu moped säljes

Tidigare utannonserade

Yamaha Aerox 07 till salu! Jag skall nu sälja min Aerox eftersom den inte längre används. kort info: Den har dragen v-ring, jag är andra ägaren till mopeden. Små repor på vissa kåpor Mopeden har fungerar utmärkt då jag har kört den I priset ingår även ett kättinglås och två hjälmar. (Vid köp av mopeden innan 10 November kan jag tänka mig att gå ner i pris) Vill du ha mer information eller är intresserad av mopeden mejla då till mig!
Hej nu är det dags att sälja pärlan. En Yamaha Aerox årsmodell 2010, EU moped klass 1. Moppen har aldrig varit trimmad och är original i motorn. Den har bara haft en ägare som nu letar efter sin andra! Mopeden går väldigt bra och det har den alltid gjort. Mopeden är genomgången och servad och har ett helt nytt batteri och nya bromsklossar. Godkänt lås följer med mopeden. Vid intresse ring når ni mig på 0733103313 eller på mail!
Hej! Jag har en yamaha aerox eu moped som bara står då moppetiden är över. Den är ny lackerad för ett tag sen. Den har aldrig vart trimmad och den har alltid ståt i garage när den inte använts. Den har gått ca 1200 mil och den går riktigt bra i motorn. Hjälmen på bilden medföljer mopeden. Om du vill veta mer om mopeden så är de bara att ringa eller maila mig.
Hej! Säljer nu min Yamaha aerox, pga av brist av intresse. Det är även en eu moppe. Jag har lagt ner mycket tid och pengar på den. När du köper moppen så får du även med 2 hjälmar, ett kedjelås, extra rör och extra delar till moppen. Vid frågor så är det bara att ringa eller maila mig! Det är bud som gäller, tar inte emot bud under 13 000! Vill inte ha några bytesförslag, Med vänlig hälsning, Marcus
Tjena! Skall sälja min Yamaha Aerox EU Moped, på grund av att jag skall ta körkort snart! Mopeden har fungerat felfritt under min tid som jag haft den. Vi renoverade motorn förra vintern på mopeden, då gjorde vi allt, bytte cylinder, packningar, kolv, vev, oljor, lager, ringar, allt! hjälm och lås finns att köpas vid sidan av! Det finns endel repor. Ring helst! kollar inte mailen så ofta! INGA BYTEN! Dom som vill byta BEHÖVER INTE höra av sig till mig!