Sökresultat för: ”

aerox effektrör säljes

Tidigare utannonserade

Hejsan nu ska mopeden säljas pga. bilköp Yamaha Aerox med slitna orginal kåpor men har blåa tnt-kåpor som är riktigt fina , som självklart skickas med. Mopeden är lättstartad och går bra. Det som är bytt är *nya däck *nya bromsklossar fram/bak *nya blingersglas *ny baklampa Det sitter ett effektrör på mopeden och har tyvärr inget orginal men den går tyst och är bara lite starkare. Tänkte mig 6500kr för den, BVSA. Dåligt batteri på mopeden, givetvis är detta inräknat i priset. Det är en EU-mopeder. Ring, smsa eller maila om där är några funderingar.
Hej. Skulle vilja se om någon är sugen på min Yamaha aerox, den går som ett skott och har nyligen satt på en splitter ny förgasrare (19mm). Mopeden har sina repor och du behöver byta tändkabel till tändhatten pga att den är för kort så den når inte hela vägen. Setup: Effektrör (HAND ZX MADE) Polini 70cc cylinder 19mm förgasare Sportluftfilter Multivariator Kromat nudbar Kolfiberfärgad styrstam. Det är bara att höra av sig om det är något ni undrar. Priset är BUD
Hej! Nu är det dags att sälja min pärla då den inte används längre. Det är smuts i förgasaren som behöver göras rent sa dom på lugnets mc och de kostar 590kr att fixa det, fast går att köra den idag. Haft den i garage med värme, spricka i. Vid mer frågor så ring eller skriv! Bytt till effektrör. Pris kan diskuteras vid snabb affär o inga skambud!
Säljer nu moppen då jag inte kör nåmer och den bara står Tecnigas effektrör sitter på och tyngre variatorvikter men har ett helt set med hebo vikter som följer med. Blackbox är monterat och det sitter en liten knapp under sitsen för att slå på den, omöjlig att se. Har ett helt set med kåpor som är lite små rispiga som också följer med. Har kört med den 2 somrar och den har gått som en klocka, aldrig haft nåt bekymmer med den! Ring eller maila vid intresse!