Sökresultat för: ”

aerox avgasrör säljes

Tidigare utannonserade

Nytt bakdäck Hjälm ingår (den på bilden) Verkstadsservad på Yamaha Center i Östersund Går väldigt bra Nya variatorvikter och avgasrörs packning Metallplattor vid fötterna Karbonblinkers och småkåpor samt bensinlock Original avgasrör och ett trimrör (ser ut som originalet) Småskador i vänstersidans kåpor Maila eller ring för mer info, kontaktbar via både mail och telefon när som helst under dagen MVH Philip Cronheden
Nu ska ja sälja min moppe pga körkort, den är lite smått trimmad med avgasrör och variator men alla orginaldelar finns kvar. Lite skrapade kåpor också. Den är lite svårstartad första gången på dagen och sen om man inte haft igång den på länge, men startgas hjälper bra. Annars har den funkat bra så länge ja haft den. Godkänt lås ingår vid rätt pris. 8 000:- nu!
Då var det dags att sälja min yamaha aerox eu-moppe. Det är en fin moped som det har lagts ner mycket tid och pengar på. Tyvärr är lacken skadad på ena sidan utav moppen från förra ägaren som hade ramlat på det, men inga kåpor är spruckna eller dylikt. Även lacken på innerkåporna och batteriluckan har börjat flaga lite. Med mopped får man en massa delar, bland annat ett helt nytt Leo vince avgasrör och ett olackat men moddat kåpset. Priset kan diskuteras. Har du frågor så ring eller maila gärna.
Tja har en Yamaha Aerox en 99 som jag måste sälja pga att tappat suget och har ingen plats för den längre. Den är lite stylad och trimmad med annat avgasrör och vikter och fjädrar. Har även en massa delar som följer med lite kåpor och massa annat. Det är något som gör så att den inte startar men med rätt person så kan du säkert fixa den så att den funkar.. Mopeden är en 30moppe Den står i Östersund billig vid snabb affär!
Hej Nu efter 5 år mopeden har stått still, är det dags att sälja av den. De är en mycket fin moped, som alltid har fungerat bra. Avgasröret är dåligt, men där följer med ett annat! Bromsarna ligger emot lite imed att den har stått länge. 1724mil årsmodell 1999 8500kr med hjälm lås och kåpsetet + avgassystmet Viss prutmån finns endast om affären går snabbt och smidigt Ring mig eller maila om ni vill veta något mer