Sökresultat för: ”

aerox 12a säljes

Tidigare utannonserade

Säljer moppen i delar nu! Den är trimmad och stunt kittad med bland annat dessa delar - Trimrör - 17,5mm förgasare - Stunt kåpset (färdiga hål för 12a) - Ett rött oskadat original kåpset - cross styre och styrstam. - annan lykta med blåa dioder ids inte dra upp allt som sitter på moppen men jag har väldigt mycket styling och originaldelar. Allt ska bort så de är bara att höra av sig!
Hej säljer nu mina moppe prylar pga har ingen nytta av dom längre, LEOVINCE HANDMADE RÖR, Utan ljuddämpare (PGA/AEROX) PGO DÄCK OCH FÄLG FRAM OCH BAK 'BRA SKICK' STR8 LARGE FLÄKT (AEROX) STR8 FLÄKT KÅPA (AEROX) STAGE6 TRYCKFJÄDER STRONG 12a bra bygge passar till AEROX och PGO Original koppling till pgo Bud på allt , hör av mer för mer info, Mvh ALEX
Yamaha Aerox 2003. EU Setup. Stage6 70cc lågvarv,19mm förgasare, kevlarrem, leovince zx rör, 12a, nudebar 3g vikter. Säljer min stunt med massa tillbehör och reservdelar/originaldelar. Moppen funkar bra bara det att det sitter fel munstycke i förgasaren så den dör när man kör, man får med munstycken. Den går att köra med choken på! Sen saknar jag bakkåpa och den vid styret. Jag har bara ägt moppen sen förra sommaren och då var den orginal. Byggde om den till stunt förra sommaren så alla trimdelar är från förra sommaren så den är inte sliten!
Tjenare ! Nu säljer jag min Yamaha aerox, som går riktigt bra, effektrör sitter på (gianelli) gör cirka 80 km/h En riktig rolig moppe för dig som vill lära sig stunta, eller kan stunta, en påbörjad 12a sitter på, och riktig lätt att få upp på Bakan. Kåporna finns också HELT komplett ! :) Ring för mer info ! Kan säljas i delar till rätt pris ! :)