Sökresultat för: ”

aeon cobra 180 säljes

Tidigare utannonserade

Aeon Cobra 180. Fyrhjuling i mellanstorlek. Variator F+B. Stark och smidig med kombi drag,(kula + sprint). Besiktad till feb 2013, reggad för 2 pers. I bra bruksskick, går kanon bra och startar alltid. Behöver dock ett nytt batteri, men startar på ett kick så det är ej ett måste. 120cm plog med seriöst stabilt fäste under. Manuell ploglyft. Snökedjor bak. Orkar ploga regält med snö fast det bara är 2wd. Prefekt för den lilla gården. Liten svängradie och stark motor gör att den tar sig fram nästan överallt.Kvalitetsmaskin, ej Kina. Du märker det när du provkör.=)
Pris exklusive moms: 13 520kr Aeon Cobra 180 Mätarställning: 0 mil Färg: Blå Typ: 4-hjuling Info: Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Nu har du möjligheten att förvärva ett fint exemplar av en kvalitetsmaskin fråm Taiwanesiska Aeon. En Cobra 180cc med CVT drivning, fram/neutral/back har den. Används mest hemma på gården som trädgårdstraktor. En perfekt maskin även för de yngre med kraftiga och heltäckande fotskydd och även väldigt lättkörd, bara att gasa och bromsa. Butiksdemo som inte rullat en meter. 4 taktsmotor gör att den hörs knappt. Lastrack fram och bak gör den optimal i sitt användande. Finans via Wasakredit AB. Bild kommer inom kort.
Har en atv till salu. Det är en vägregistrerad Aeon Cobra 180 som ej är besiktad. Den har bakhjulsdrift. Har haft den som gårds/barn fyrhjuling. Den har dragkula. Har inget batteri utan har använt kicken för att starta den. Följer även med en ny koppling till den omonterad. Ring maila eller sms för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fint skick nya framdäck. Släp med ramp finns att köpa till.