Sökresultat för: ”

adventsljusstake säljes

Tidigare utannonserade

Gör dina julklappar, eller din egen adventsljusstake. Sugen på att gjuta i betong? Vill du ha ett party/kurs? Bjud hem minst 6 kompisar, kollegor, svärmor, syster för en eftermiddag i betongens tecken. Det kostar 450kr per person och då ingår min kunskap och hjälp, betong, formar, jag har betongblandare så det blandas för glatta livet, värdinnan står för fika men betalar ingen kurs avgift. Maila för mer info.
Jag säljer mina 2 vackra adventsljusstakar. Eftersom dom bör stå ihop så säljes dom helst i par. Pris för 2 st = 340 kr. Per st säljes dom för 185 kr. De övriga lamporna på bild säljes för: Den vita "blomsterlampan" 125 kr, de två andra säljer jag också helst i par, pris för båda 200 kr. Per st 125 kr. Kristallvägglamporna säljes för 125 kr st eller 200 kr för båda.
Säljer nu div adventsljusstakar då vi blivit pigga på lite nytt i hemmet. Längst till vänster 6 st bågformade stakar. Inköpta på Claes Olsson för 3 år sedan för 199:-/st. Säljes nu i paket om 6st för 300:- Använda en säsong så som nya. 3 st stakar i ek. Inköpta även dessa på Claes Olsson. Den längst till vänster för 298:- och de andra två för 198 kr/st. Säljes nu i paket om 3 st för 300:- Värmeljuskandelaber i ek. Inköpt på Cervera för ca 1000:- Säljes för 300:-
Julpaket 1 är en blandning av 4 vita julstjärnor, 3 slingor, en krans och en adventsljusstake. Nypris ligger på 2455 kr och vi säljer allt för enbart 500 kr. På grund av platsbrist är vi tvungna att slumpa bort produkterna. Det är felskickade varor eller returer och alltså helt nya och i perfekt skick. Det går bra att hämta Julpaket 1 vid Skanstull i Stockholm eller så skickar vi det för en avgift på 50 kr. (den som skickar med sitt tel. prioriteras först)
Julpaket 4 är en blandning av 10 julstjärnor, 3 adventsljusstakar och 1 nät. Nypris ligger på 3670 kr och vi säljer allt för enbart 600 kr. På grund av platsbrist är vi tvungna att slumpa bort produkterna. Det är felskickade varor eller returer och alltså helt nya och i perfekt skick. Det går bra att hämta Julpaket 4 vid Skanstull i Stockholm eller så skickar vi det för en avgift på 50 kr. (den som skickar med sitt tel. prioriteras först)