Sökresultat för: ”

adoptera katt säljes

Tidigare utannonserade

Söker ett varaktigt kärleksfullt hem till min otroligt gosiga lilamaskade birmapojke, han är kastrerad och van vid både barn och andra katter. Absolut ingen problemkise, utan det är pga flytt utomlands matte behöver söka efter ett nytt hem till sin älskade bebis, som är den mest kelna katt man kan tänka sig, stamtavla finnes såklart, och han är vaccinerad samt kastrerad. Är du intresserad av att ev adoptera honom så mejla mig och berätta lite om dig själv. Så hör jag av mig.
Hej jag är en liten tös som föddes den 27 juli, jag är sköldpaddsfärgad och mamma är perserblandning+bondkatt och pappa har jag aldrig träffat. jag vill gärna adopteras av en snäll familj, gärna med barn och att jag kan få springa ute. såklart när jag är 12 veckor gammal och jag kostar så lite som 100 kr. Dom som jag bor hos säger att jag är mycket social älskar ostkrokar och att ligga på mattes mage. Jag har lärt mig att gå på lådan och att äta hård mat. Hör gärna av er om ni vill komma och mysa./LOLA
En jättegullig, halvstor katt, svart med vita tassar dök upp hos oss för en dryg månad sedan och har adopterat oss. Tyvärr har vi ingen möjlighet att ta hand om den. Då vi försökt att hitta rätta ägaren men misslyckats och den hittat sitt hem i vår bod, så har den fått sin mat där också. Då kylan kommer blir det för kallt och den behöver också närhet till människor, vilket den visar tydligt. Fia-hemmet har så fullt med hemlösa sommarkatter och tar därför inte emot fler. Finns det någon som känner starkt för den här katten som förmodligen blivit oönskad efter sommaren?
Jag har varit jourhem åt två kissar på nio månader, och det är nu dags för dem att få ett nytt permanent hem. De är supergulliga, lena, busiga och snälla, man smälter direkt! Den ena heter Smulan och den andra Pärlan. Bilder kommer strax, när jag hittat en fungerande kamera. De köps via katthemmet Samvetet. Jag har även en tredje katt som behöver nytt pga ändrade familjeförhållanden. Även har supergullig och tillgiven, tvåårig och vit. Bilder kommer strax! Den som vill adoptera alla är en sann ängel, eftersom de trivs så bra ihop. Hör av dig, och få en fin vän ! :)
Räven är en två-årig liten hona som behöver flytta till ett hem där hon kan få vara utekatt. Hon är en extremt mysig katt, med stor nyfikenhet som är i behov av mycket närhet. Vi bor i en lägenhet i stan och har inte möjlighet att släppa ut henne, som hon vill. Hon har väldigt lätt för att anpassa sig och ty sig till nya människor. Hon är både hund-, barn- och kattvan. Så är du intresserad av att adoptera jordens snällaste katt med en stor personlighet och tusen små egenheter; maila mig!