Sökresultat för: ”

adoptera katt stockholm säljes

Tidigare utannonserade

Måste tyvärr omplacera mina två fantastiska tjejer. Ändrade familjeförhållande och det går inte att ha dem kvar. Dom är ca 1 år gamla. Dom är helt fantastiska, lekfulla och väldigt kärleksfulla. Dom är vana vid barn och väldigt försiktiga och lugna. Dom är innekatter men testat och gått ut och har säkert inget emot det. Dom är båda kastrerade och vaccinerade. Dom har alltid varit tillsammans och adopterad endast till familj där de får fortsätta vara tillsammans. Allt medföljer givetvis. Toa, leksaker, matskålar, klösbrädor mm.
Våra hemlösa katter Pirman, Thea, Chippen och Sötis söker nu efter egna goda hem. De är grundvaccinerade, chipmärkta, avmaskade samt kastrerade. (Sötis är leveransklar den 24/2 och är p g a ålder inte kastrerad) Solgläntan har drop in varje torsdag eftermiddag kl 15-17.30. Det går också bra att ringa för att boka in en annan tid. Att adoptera två kattter kostar 1600 kr. På Solgläntan har vi fler katter, se bilder på kattfonden.se. Alla katter som flyttar från oss är minst tolv veckor. Vägbeskrivning finns på Solgläntans hemsida, kattpensionat.com Välkomna att besöka våra fina katter!
Sara (den svarta katten på bilden) är en 8-årig katt som adopterades från ett katthem. Nu har hennes matte blivit gammal och ska flytta till ett äldreboende dit Sara inte får följa med. Därför skulle Sara behöva ett nytt tryggt (barnfritt) hem där hon kan få motionera bort sina extra-kilon, samtidigt som hon kan öva upp sitt mod, för lite skygg är hon fortfarande. Men hon älskar att prata i telefon! Svara senast 15/4 då matte flyttar. Sara finns i Märsta. Om du är intresserad eller har frågor hör du av dig till Hanna, gärna via mail.
Är du intresserad av att adoptera en katt? Hos oss på Fisksätra katthem bor ett 20tal katter som alla behöver ett nytt, kärleksfullt hem. Katterna är i olika storlekar, färger och former. Vi har oftast både vuxna katter och kattungar. När du adopterar en katt från oss är katten IDmärkt, vaccinerad och kastrerad. Bilder och beskrivningar på alla aktuella katter hittar du på våran facebooksida; http://www.facebook.com/fisksatrakatthem Med vänliga hälsningar, Fisksätra katthem
Nu är snart Bill och Bull snart redo att flytta till nya hem. Även Paula och Pausa som är kända från Lill-Skansen vill ha en egen familj, gärna tillsammans. Solgläntan har drop in varje torsdag eftermiddag kl 15-17.30. Det går också bra att ringa för att boka in en annan tid. Att adoptera två kattter kostar 1800 kr. På Solgläntan har vi fler katter, se bilder på kattfonden.se. Alla våra kattungar som flyttar från oss är minst tolv veckor, chipmärkta, avmaskade och vaccinerade. Vägbeskrivning finns på Solgläntans hemsida, kattpensionat.com Välkomna att besöka våra fina katter!