Sökresultat för: ”

adoptera hund västra götaland säljes

Tidigare utannonserade

Med stor sorg i hjärtat säljer vi vår lilla vän Danny. Danny är en mycket glad, frisk och kärleksfull hund som söker nytt hem pga stora förändringar i ägarens liv. Danny är renrasig hane Labrador på 1 år, med stamtavla och alla medföljande dokument. Han funkar bra med andra djur och älskar barn! Han får med sig alla sina leksaker och sina 2 hundsängar för att lättare adoptera sig i sitt nya hem.
Det här är Isa. Hon är en 6 årig Jack Russel tik som kom till oss då hon inte längre trivdes med sin boende situation. Hon har blivit orolig och väldigt nervös sedan familjen skaffat barn . Vi söker nu ett hem till Isa där det är lugnare och naturnära. Ingen småbarns familj. Helst någon som är hemma på dagarna. Hon kan vara lite reserverad i början och lite osäker, men ger man henne tålamod och mycket kärlek så har du den mysigaste vännen föralltid! ENDAST SERIÖSA! Känner du att du skulle vilja adoptera Isa? Skriv ett mail och berätta om dig själv eller ring mig.
TOR är 2 år gammal och är en fantastisk hund, mycket kärleksfull, väluppfostrad och har ett stabilt psyke. Han är en familjehund och trivs med barn. Han tilhörde en småbarnsfamilj som flyttade tillbaka till sitt hemland. Tor går ej bra med vissa hundar. Det är bättre att han blir ensamhund i familjen. Han är kastrerad, chippad, vaccinerad, avmaskad och vet.besiktad. Vi söker ett jourhem eller ännu bättre en familj som vill adoptera honom. Skriv gärna och berätta vad du kan erbjuda Tor så kontaktar vi dig!
En lite söt tös letar efter ett långvarigt & kärleksfullt hem. Hon är tre färgad och hennes päls kommer troligtvis bli lite längre än korthåriga katter. Min katthona har adopterat henne då hon är upphittad hon var ca 3 veckor när hon hittades. Hon är nu ca 12-13 veckor. Tillgiven och riktigt go i temperamentet. -Rumsren -Avmaskad -Uppfödd på kvalitetsfoder -Van med andra katter & liten hund Mikaela 0737013938 efter kl 17,00 vardagar