Sökresultat för: ”

adoptera hund stockholm säljes

Tidigare utannonserade

Planerade blandrasvalpar från supersociala föräldrar. Båda föräldrarna finns att se. Säljes endast som sällskapshundar. Av 8 st finns 6st kvar av båda könen (vi ska behålla 2 själva) Mamma 50 % Amstaff / 50% Labrador Pappa 75% Schäfer / 25 % Dobberman Födda 9/3 Leveransklara 4/5 Finns att se i Nacka. Du som vill adoptera en av våra bebisar måste vara djurvän och bör ha erfarenhet av hundar då dessa små troll kommer att bli rätt så skarpa när de blir stora. Vid leverans är de; chipmärkta, avmaskade 2ggr, vaccinerade, veterinärbesiktigade och kloklippta. Ring när som helst
Hej alla! Jag heter Fidel och är snart fyra år gammal, född i Stockholm. Jag är en vanlig Amstaff (jag bryr mig inte om etnicitet, ras och hudfärg då alla är lika för min del). Jag söker en ny familj eftersom min nuvarande familj tycker att jag förtjänar bättre. Jag kan hålla med dem på många sätt men samtidigt är det svårt för mig också att lämna min nuvarande familj. Därför vill jag att ni funderar noga om ni verkligen vill adoptera mig. Jag kräver tid och kärlek. För att det är så här att jag är mycket snäll och gillar att vara i centrum. Jag tycker om att promenera mycket och sova. Leker gärna med min svans då och då. Jag måste nog också säga att jag är rätt så kraftig men inte stor. De flesta tycker att jag är lugn men så fort jag går ut blir jag friskare och joggar gärna med er om ni gillar motionera ibland. Jag har i nuläget demodex (hudsjukdom). Men ni behöver inte vara oroliga för att jag inte kan smitta någon. Min läkare har gett mig medicin och jag blir bättre och bättre. Om ni har katter hemma så blir jag bara gladare för att en av mina bästa kompisar, förutom min familj, är katter. Jag ser fram emot att träffa er personligen och berätta lite mer om mig själv. Vem? Jag vill helst bo hos en trevlig familj. Jag föredrar villor men det går bra med lägenhet också. Ansvarsfull, lugn och med tidigare erfarenhet. Skriv gärna lite om dig själv!
Pga att min mamma inte riktigt var redo så fick jag en lite tuff start i livet. När jag var helt nyfödd så bet hon mig tvärs över huvudet. Min syster kom 1/2 dag senare och henne försköt hon. Som tur var så fick min moster kisse bebisar en dag tidigare, så hon adopterade oss båda. Men jag har tyvärr bara ett öga. Det som är utan öga är öppet precis som det andra, men det är tomt. Det har läkt fint och jag är en pigg och glad kille som är redo att flytta vecka 30. Äter som jag ska, har börjat lite med fast mat nu och det går bra, lådan använder jag själv när jag behöver. :) Eftersom jag haft bara ett öga sen jag kom till världen så har jag lärt mig att leva med det utan problem. Vänder bara lite extra på huvudet. Jag är uppfödd i hemma miljö med mina syskon, barn och hundar. Skicka min nuvarande matte ett mail och berätta om vad du kan erbjuda för hem till mig. Jag kallas för Jack eller Piraten och är super kelig. Hoppas vi ses!